Facebook Pixel Έτσι θα «τελειώσει» τους ΠΑΟΚτσήδες ο Ιβάν – Kόλπο γκρόσο για βιρτουόζο που η Τούμπα δεν έχει ξαναδεί!
| 2017-04-30 21:15:00

Έτσι θα «τελειώσει» τους ΠΑΟΚτσήδες ο Ιβάν – Kόλπο γκρόσο για βιρτουόζο που η Τούμπα δεν έχει ξαναδεί!

Έτσι θα «τελειώσει» τους ΠΑΟΚτσήδες ο Ιβάν – Kόλπο γκρόσο για βιρτουόζο που η Τούμπα δεν έχει ξαναδεί!

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό θέλουν τον Δικέφαλο να έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης υπερταλαντούχου άσου - Τι ισχύει και ποιες είναι οι πιθανότητες για το "μπαμ";

Θεωρείται δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί σημαντικά το φετινό καλοκαίρι, αφού οι διοικούντες της ομάδας επιθυμούν όσο τίποτα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα του χρόνου και για να το πετύχουν αυτό σκοπεύουν να φέρουν παίκτες από το πάνω ράφι.

Ένα πρόσφατο ταξίδι του τεχνικού διευθυντή του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ, στη Ρουμανία, έγινε αφορμή για να αναπτυχθούν αρκετά σενάρια περί προσπάθειας απόκτησης του νεαρού εξτρέμ, Φλορινέλ Κόμαν, από τους Θεσσαλονικείς.

Μπορεί να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά μόνο τυχαίος δεν είναι ο συγκεκριμένος παίκτης. Πρόκειται για 19χρονο αριστερό εξτρέμ (αν και παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης), ο οποίος θεωρείται πιθανότατα το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγάλει η Ρουμανία τον 21ο αιώνα.

Αγωνίζεται στη Βιτορούλ, στην οποία είναι προπονητής-ιδιοκτήτης ο Γκιόργκι Χάτζι και ουσιαστικά αποτελεί το πουλέν του κορυφαίου Ρουμάνου παίκτη όλων των εποχών, αφού είναι προϊόν των ακαδημιών του.

Όπως καταλαβαίνετε, η υπόθεση κάθε άλλο παρά εύκολη είναι για τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο επειδή ο Κόμαν αποτελεί τεράστιο περουσιακό στοιχείο για την ομάδα του, αλλά και γιατί ο Γκιόργκι Χάτζι έχει σίγουρα τις άκρες να τον πάει σε πρωτάθλημα πολύ καλύτερο από το ελληνικό, διαφημίζοντας παράλληλα και την παραγωγική διαδικασία της ομάδας του.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η Στεάουα προσέφερε 1,5 εκατομμύριο για τον Κόμαν, αλλά η Βιτορούλ αρνήθηκε. Παράλληλα, ο παίκτης παρακολουθείται από Άγιαξ και Γαλατασαράι (ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο Χάτζι), χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμα κάποια προσφορά.

Σε όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός ότι οι Ρουμάνοι δεν είναι και οι πλέον αξιόπιστοι όταν πρόκειται για τέτοια ρεπορτάζ, καθώς πολλές φορές "κατασκευάζουν" τέτοιες ειδήσεις.

Πάντως, το ενδιαφέρον στοιχείο που μάθαμε για το ταξίδι του Λούμπος Μίχελ είναι πως ο Σλοβάκος συναντήθηκε με τον Τζίτζι Μπεκάλι, τον πρόεδρο της Στεάουα και άνθρωπο που λύνει και δένει στο ρουμανικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος της συνάντησης δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά κάποιοι κάνουν λόγο είτε για συνεργασία των δυο ομάδων (ο ΠΑΟΚ παλεύει να χτίσει δίκτυο σε Σερβία - Παρτιζάν - και πλέον Ρουμανία) είτε για "κολλεγιά" στο θέμα του Κόμαν.

Από εκεί και πέρα, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν παίζει κάτι άλλο, αν και οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν τίθεται θέμα απόκτησης κάποιου παίκτη της Στεάουα από τον ΠΑΟΚ. Η υπόθεση σίγουρα μοιάζει αρκετά μπλεγμένη σε κάθε περίπτωση. Πάντως, εάν ο Λούμπος Μίχελ διαψεύσει τα δεδομένα και καταφέρει να "κλέψει" τον νεαρό αστέρα για λογαριασμό του Δικεφάλου, θα πρόκειται σίγουρα για ένα μεγάλο κόλπο γκρόσο.

Δείτε τον νεαρό άσο σε δράση... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags