Facebook Pixel Όλα στον αέρα στον Πειραιά - Γιατί "πάγωσαν" τα πάντα στο Ρέντη - Ατάκα-αποκάλυψη από Λεμονή!
| 2017-05-03 10:15:00

Όλα στον αέρα στον Πειραιά - Γιατί "πάγωσαν" τα πάντα στο Ρέντη - Ατάκα-αποκάλυψη από Λεμονή!

Όλα στον αέρα στον Πειραιά - Γιατί "πάγωσαν" τα πάντα στο Ρέντη - Ατάκα-αποκάλυψη από Λεμονή!

Tι συμβαίνει στον Ολυμπιακό και ποια είναι η κατάσταση στο σύλλογο; - Η σημερινή σημαντική συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη και η αναμονή πριν απ' τις αποφάσεις.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να τρέχουν τις τελευταίες μέρες όσον αφορά τα εξωαγωνιστικά θέματα που αφορούν την ομάδα, ωστόσο παράλληλα προσπαθούν να προχωρήσουν και τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Γι’ αυτό είναι για σήμερα προγραμματισμένο το ραντεβού του Τάκη Λεμονή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στο σύλλογο.

Όπως σας γράφαμε και χθες, ο έμπειρος κόουτς έχει κερδίσει πολλούς πόντους με τη δουλειά που έκανε στου Ρέντη από την πρώτη μέρα που επέστρεψε στο Λιμάνι, με αποτέλεσμα να υπάρχει η άποψη ότι μπορεί να παραμείνει στην ομάδα, έστω από άλλο πόστο.

Αυτό ήταν κάτι που έλεγε στους δικούς του ανθρώπους και ο Sir Takis, όταν τον ρωτούσαν αν θα μείνει στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αγαπημένη του ομάδα, όχι απαραίτητα ως προπονητής, αλλά και σε κάποια άλλη θέση. "Πιστεύω πως θα μείνω", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Τάκη Λεμονή.

Πάντως, είναι πολύ πιθανό να μην προκύψει οριστική εξέλιξη για το μέλλον του Τάκη Λεμονή, μετά τη σημερινή συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο των πρωταθλητών, καθώς άπαντες στο Λιμάνι αυτή την περίοδο ασχολούνται κυρίως με τα δικαστικά και κοιτάζουν πώς να προστατέψουν την ομάδα από τις τιμωρίες που μεθοδευμένα, όπως λένε στον Πειραιά, προσπαθούν να επιβάλλουν οι ανταγωνιστές τους.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να μην ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή άμεσα και γενικά να μην παρθεί κάποια σημαντική απόφαση για την επόμενη μέρα στην ομάδα, αν πρώτα δεν τελεσιδικήσουν όλες οι υποθέσεις που εκκρεμούν αυτή τη στιγμή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags