Facebook Pixel Απίστευτα πράγματα στον ΠΑΟ - Όλοι «ψάχνουν» τον Ουζουνίδη - Έρχεται συνάντηση με Αλαφούζο για να…
| 2017-05-09 12:00:00

Απίστευτα πράγματα στον ΠΑΟ - Όλοι «ψάχνουν» τον Ουζουνίδη - Έρχεται συνάντηση με Αλαφούζο για να…

Απίστευτα πράγματα στον ΠΑΟ - Όλοι «ψάχνουν» τον Ουζουνίδη - Έρχεται συνάντηση με Αλαφούζο για να…

Τι τρελό γίνεται στο «πράσινο» ρεπορτάζ εδώ και λίγες ώρες; Η ...κλεισμένη μεταγραφή των 400.000 ευρώ χωρίς την …έγκριση του προπονητή και μία σύσκεψη που θα κρίνει τα πάντα.

Κάτι πραγματικά αδιανόητο συνέβη σήμερα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, καθώς "ανακοινώθηκε" από …δημοσίευμα εφημερίδας μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, του Ζίφκο Ζίφκοβιτς της Ξάνθης, την ώρα που στο Τριφύλλι δεν έχουν κάνει ούτε μία συνάντηση για τα μεταγραφικά!

Μάλιστα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που υποτίθεται ότι …τρελαίνεται για τον τερματοφύλακα της ακριτικής ομάδας, δεν έχει δώσει καν τις εισηγήσεις του για την ενίσχυση της ομάδας, κάτι που αναμένεται να κάνει σε προσεχές ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Είναι απορίας άξιον, λοιπόν, πώς οι Πράσινοι προχώρησαν, κατά τα ρεπορτάζ, σε μία μεταγραφή όταν δεν έχει συζητηθεί μέχρι στιγμής τίποτα σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και ο προπονητής της ομάδας δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με τα "θέλω" του.

Τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, όσο και ο πρόεδρος, περιμένουν, άλλωστε, την έκθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για να γίνει ο προγραμματισμός και να φιξαριστούν οι στόχοι, αν και προτεραιότητα θα δοθεί, όπως έχουμε ξαναγράψει, πρώτα στις αποδεσμεύσεις, καθώς αυτές θα καθορίσουν και το μπάτζετ για τις προσθήκες που θα γίνουν.

Μοιραία, λοιπόν, η "πράσινη" ΠΑΕ έσπευσε να διαψεύσει το σημερινό δημοσίευμα για την …κλεισμένη μεταγραφή του Ζίφκο Ζίφκοβιτς, ο οποίος μπορεί όντως να ενδιαφέρει, αλλά σε καμία περίπτωση δε μιλάμε για τελειωμένη υπόθεση, όπως παρουσιάστηκε σήμερα.

Εξάλλου, τα 400.000 ευρώ που φέρεται να αξιώνει η Ξάνθη για τον Σέρβο πορτιέρο είναι ποσό απλά απαγορευτικό για τους Πράσινους, που το φετινό καλοκαίρι θα κινηθούν κυρίως για ελεύθερους παίκτες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags