Facebook Pixel Στα σκαριά τεράστια μεταγραφή από Ολυμπιακό - Αν πουληθεί ο Ομάρ, φέρνει μπακ που θα κάνει πάταγο!
| 2017-05-16 10:00:00

Στα σκαριά τεράστια μεταγραφή από Ολυμπιακό - Αν πουληθεί ο Ομάρ, φέρνει μπακ που θα κάνει πάταγο!

Στα σκαριά τεράστια μεταγραφή από Ολυμπιακό - Αν πουληθεί ο Ομάρ, φέρνει μπακ που θα κάνει πάταγο!

Οι πρωταθλητές θέλουν πίσω τον Νορβηγό για να κάνει δίδυμο με τον Φιγκέιρας, αλλά σε περίπτωση που φέρει μεγάλη πρόταση, υπάρχει έτοιμη μία τρομερή επιλογή! Ποιος είναι;

Μόνο ...μαύρα δεν τα βάφουν στον Ολυμπιακό για τον υποβιβασμό της Χαλ και τη δεδομένη αδυναμία της να πληρώσει στους Ερυθρολεύκους τη ρήτρα απόκτησης του Ομάρ Ελαμπντελαουί, που ήταν τάξης των 4,5 εκατ. ευρώ.

Στο Λιμάνι ουδέποτε είχαν σαν αυτοσκοπό να πουλήσουν τον διεθνή Νορβηγό μπακ, καθώς πιστεύουν πάρα πολύ στην αξία του, ενώ βρίσκεται ακόμα σε εξαιρετική ποδοσφαιρικά ηλικία και θεωρείται ότι δεν έχει φτάσει στο ταβάνι της αγωνιστικής αξίας του.

Ο 25χρονος παίκτης ήταν που τον Γενάρη έκανε σαν ...τρελός να πάει στην Αγγλία για να ζήσει ξανά το όνειρο της Πρέμιερ Λιγκ (έχοντας κάνει πιο παλιά κάποια βήματα στη Μάντσεστερ Σίτι), αλλά και να συνεργαστεί εκ νέου με τον Μάρκο Σίλβα. Από τον Ολυμπιακό δεν είχαν ποτέ τη διάθεση να τον παραχωρήσουν, αλλά ουσιαστικά, σύρθηκαν σε αυτή τη λύση λόγω της επιμονής του ποδοσφαιριστή να αλλάξει εργασιακό περιβάλλον.

Το σίγουρο είναι ότι στο Λιμάνι συνεχίζουν να πιστεύουν στην αξία του Νορβηγού και τον θέλουν για βασικό στη νέα ομάδα που σχεδιάζουν. Θεωρούν στον Πειραιά ότι με δίδυμο τους Ομάρ και Φιγκέιρας θα είναι υπερπλήρεις στη θέση του δεξιού μπακ και θα έχουν μακράν τις πιο ποιοτικές επιλογές στο συγκεκριμένο πόστο, στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο αισιόδοξα από το γεγονός ότι έχει αποκτηθεί ήδη από τον Παναιτωλικό και ο Γιώργος Μίγας, ο οποίος (αν πείσει στην προετοιμασία) μπορεί να γίνει η τρίτη επιλογή του νέου προπονητή στη συγκεκριμένη θέση, σε έναν "μαραθώνιο" πολλών απαιτήσεων όπως αυτός που έρχεται τη νέα σεζόν.

Τέτοιες λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας δεν έχει καμία άλλη ελληνική ομάδα και σίγουρα, αυτό φέρνει από νωρίς σε θέση ισχύος τους πρωταθλητές.

Το δεδομένο είναι ότι φέτος οι Ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να ...τρελαθούν στις πωλήσεις μετά το περσινό μπαράζ του Γενάρη, που σμπαράλιασε τον κορμό της ομάδας, χωρίς ο Ολυμπιακός να φέρει την απόλυτη ευθύνη για το γεγονός. Καθώς οι παίκτες που έφυγαν δεν γινόταν για διάφορους λόγους να μείνουν με τίποτα στην Ελλάδα. Ο Ομάρ και ο Ιντέγε πίεσαν για να πάρουν μεταγραφή, ενώ τα λεφτά για Μιλιβόγεβιτς ήταν ...μυθικά, τόσο για τον παίκτη όσο και για την ομάδα.

Τώρα, η θέση της ΠΑΕ είναι πως οι πωλήσεις βασικών και πολύτιμων παικτών θα γίνουν με το ...σταγονόμετρο, οπότε αν δεν προκύψει κάτι άλλο συγκλονιστικό από την Πρέμιερ Λιγκ, ο Ελαμπντελαουί θα παραμείνει στο Λιμάνι.

Πάντως, η λύση για τους Ερυθρολεύκους μοιάζει να είναι έτοιμη στην περίπτωση που τελικά φέρει ο Νορβηγός κάποια πολύ "δυνατή" πρόταση, όπως ακούγεται. Ακούει στο όνομα του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος έχει μιλήσει ξανά με τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του και δείχνει έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή, έπειτα από 5,5 χρόνια στην Ιταλία.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags