Facebook Pixel Από το Τριφύλλι στην Τούμπα - "Κλείδωσε" η πρώτη "μεταγραφή" για τα "φτερά", "τρελαμένος" ο Κλάους
| 2017-05-23 15:00:00

Από το Τριφύλλι στην Τούμπα - "Κλείδωσε" η πρώτη "μεταγραφή" για τα "φτερά", "τρελαμένος" ο Κλάους

Από το Τριφύλλι στην Τούμπα - "Κλείδωσε" η πρώτη "μεταγραφή" για τα "φτερά", "τρελαμένος" ο Κλάους

Έκλεισε κίνηση για την ενίσχυση των άκρων ο Δικεφάλος! Ποιος έρχεται με τις ...ευλογίες του Ίβιτς και γιατί πετάει απ' τη χαρά του ο Αθανασιάδης; "Κλικ" για όλες τις απαντήσεις!

Και τη φετινή χρονιά ο ΠΑΟΚ έδωσε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές του δανεικούς σε ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μόνο ένας από αυτούς, όμως, είναι βέβαιο πως θα επιστρέψει στην Τούμπα για να …μείνει.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, τον 23χρονο αμυντικό από την Κατερίνη, που το καλοκαίρι που μας πέρασε δόθηκε δανεικός στην Ομόνοια Λευκωσίας για πάρει παιχνίδια στα πόδια του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στις 20 Δεκεμβρίου 2015.

Στο συγκεκριμένο αγώνα ο Κωνσταντινίδης υπέστη ολική ρήξη χιαστών και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που τον κράτησε έξι μήνες μακριά από τη δράση. Στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Λούμπος Μίχελ έκριναν πως θα ήταν καλύτερο ο νεαρός να δοθεί δανεικός σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου που θα είχε όμως σημαντικό χρόνο συμμετοχής, με σκοπό να γυρίσει πιο δυνατός στην Τούμπα.

Σήμερα, ο Κωνσταντινίδης αποχαιρέτησε την Ομόνοια και τους φιλάθλους της, έχοντας αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια και καταγράφοντας 1515 λεπτά συμμετοχής. Το Τριφύλλι δεν κατάφερε να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αφού τερμάτισε πέμπτο στα πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος, αλλά ο αμυντικός του ΠΑΟΚ είχε πολύ καλή παρουσία στους αγώνες που αγωνίστηκε.

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα βρει τον Κωνσταντινίδη στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλες δυνατότητες.

Δεν είναι τυχαίο πως ο 23χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες και πριν τους τραυματισμούς του θεωρούνταν από πολλούς ως ο επόμενος δεξιός μπακ της "μεγάλης" Εθνικής.

Αυτό που θέλουν τώρα στον ΠΑΟΚ είναι η ατυχία να μην χτυπήσει ξανά την πόρτα του Κωνσταντινίδη. Το σίγουρο είναι πως ο Ίβιτς υπολογίζει στον Κωνσταντινίδη στα πλάνα του για την ομάδα της νέας χρονιάς, ενώ δεν προκύπτει κάτι ανάλογο με τους υπόλοιπους δανεικούς του Δικεφάλου του Βορρά, με εξαίρεση ίσως τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Τάσο Δημητριάδη που είναι με υποσχετική στη σλοβάκικη Ζέμπλιν Μιχαλόφτσε.

Αυτοί είναι οι Φακούντο Περέιρα, Τέρι Αντόνις, Ζάιρο, Έρικ Σάμπο, Νίκος Κοροβέσης, Νίκος Μελίσσας και οι μικροί Κρίστιαν Κούστα, Κρίστι Κιόσε, Βασίλης Παπαδόπουλος, Γιάννης Τσολακίδης, Στέλιος Πόζογλου, Γιώργος Κάκκο, Τίμος Τσελεπίδης, Γιώργος Κτιστόπουλος, Αριστοτέλης Παναγιωτίδης, Σάββας Τοπαλίδης, Φώτης Παντεκίδης, Μανώλης Πατράλης, Αλεξάντερ Μπατάεφ και Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ, που ή θα αφεθούν ελεύθεροι, είτε θα παραχωρηθούν με πώληση ή δανεισμό.

Την επιστροφή του Κωνσταντινίδη περιμένει, πάντως, με αγωνία και ο …κολλητός του. Αυτός είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης, με τους δυο τους να συνδέονται με πολύ στενή φιλία και μέχρι ο Κωνσταντινίδης να φύγει για την Λευκωσία να περνάνε μαζί μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags