Facebook Pixel Ήταν στον Ολυμπιακό και τώρα μιλάει με τον ΠΑΟ - Καυτό παρασκήνιο για τον "πύργο" της Σούπερ Λιγκ
| 2017-05-24 13:15:00

Ήταν στον Ολυμπιακό και τώρα μιλάει με τον ΠΑΟ - Καυτό παρασκήνιο για τον "πύργο" της Σούπερ Λιγκ

Ήταν στον Ολυμπιακό και τώρα μιλάει με τον ΠΑΟ - Καυτό παρασκήνιο για τον "πύργο" της Σούπερ Λιγκ

Μπορεί να έχει περάσει απ' τους πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο πια έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους πράσινους! Ποιος είναι και ποιο είναι το deal που μπορεί να γίνει;

Είναι δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να τρέξουν τα μεταγραφικά. Προέχουν τα αγωνιστικά, όπου οι Πράσινοι θέλουν να αποφύγουν πάση θυσία την τελευταία θέση των πλέι οφς, και στη συνέχεια οι αποδεσμεύσεις που θα δώσουν ανάσα στα "πράσινα" ταμεία.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι στο Τριφύλλι δεν κάνουν την προεργασία τους, προκειμένου να είναι έτοιμοι να "χτυπήσουν" τους κατάλληλους στόχους όταν θα έχουν τη δυνατότητα.  

Στο πλαίσιο αυτό έτσι έχουν γίνει και κάποιες κινήσεις από τον Νίκο Λυμπερόπουλο για την περίπτωση του Γιάγια Μπανανά, για τον οποίο οι Πράσινοι έβγαλαν διάψευση ότι δεν ενδιαφέρονται, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης υπάρχει στη λίστα τους, χωρίς, όμως, να αποτελεί προτεραιότητα, όπως αποκαλύπτει η στήλη "SporDog Penalty". 


Συγκεκριμένα, βλέπουν τον θηριώδη αμυντικό του Πλατανιά ως μία καλή εναλλακτική λύση για το κέντρο της άμυνας, ωστόσο δε θεωρούν ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει βασικός στο Τριφύλλι. Γι΄ αυτό κιόλας δεν "καίγονται" για την περίπτωσή και έσπευσαν να διαψεύσουν το ενδιαφέρον.

Από την άλλη, πάντως, η επαφή με τον μάνατζέρ του παίκτη, Πιερ Ισά, έχει γίνει και, μάλιστα, υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές να καθίσουν ξανά στο τραπέζι και να συζητήσουν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους.

Παρουσιάζει, βέβαια, εξαιρετικό ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι Πράσινοι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Πιερ Ισά, ο οποίος είχε μέχρι πρόσφατα σημαντικό πόστο την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ ακόμα και σήμερα πολύ τον "ταυτίζουν" με τους πρωταθλητές, αν και πλέον ο Νοτιοαφρικανός λειτουργεί νεξάρτητα ως agent παικτών και προπονητών.

Θυμίζουμε, πάντως, ότι πρόσφατα ήταν αυτός που έκανε το "κονέ" στον Φρανσουά Μοντέστο για τον Ρεμί Γκαρντ, άσχετα τελικά αν το deal με τον Γάλλο τεχνικό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Όπως και να έχει, πάντως, ο Πιερ Ισά εξακολουθεί να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Πειραιά και το γεγονός ότι έχει το …ελεύθερο να "πλασάρει" παίκτες και στον "αιώνιο" αντίπαλο μπορεί να έχει και τη σημασία του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags