Facebook Pixel Έγινε σήριαλ για τον ΠΑΟ και θα τον πάρει η Ένωση; - Απόφαση-«μαχαιριά» στον Μάνταλο από Έλληνα άσο!
| 2017-05-24 23:00:00

Έγινε σήριαλ για τον ΠΑΟ και θα τον πάρει η Ένωση; - Απόφαση-«μαχαιριά» στον Μάνταλο από Έλληνα άσο!

Έγινε σήριαλ για τον ΠΑΟ και θα τον πάρει η Ένωση; - Απόφαση-«μαχαιριά» στον Μάνταλο από Έλληνα άσο!

Μπορεί όταν τον ήθελαν οι "πράσινοι" να μην ήταν καθόλου ζεστός, ωστόσο τώρα που τον κοιτάζει η ΑΕΚ τα δεδομένα μπορεί να είναι διαφορετικά. O SportDog έχει το παρασκήνιο...

Το όνομα του Παναγιώτη Κονέ παίζει πολύ θερμά τις τελευταίες ημέρες στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Το θέμα έχει "πλασαριστεί" ζεστά στον Τύπο με το επιχείρημα ότι ο 29χρονος διεθνής μέσος είναι ο ιδανικός για να δώσει βοήθειες στο κομμάτι της δημιουργίας, στο οποίο η Ένωση πάσχει όλη τη σεζόν.  

Γιατί, όπως γράφεται, ο Μάνταλος δεν μπορεί να σηκώσει όλο το βάρος στους ώμους του και να γίνει ηγέτης της ομάδας. Έτσι, τα μεταγραφικά σενάρια δρομολογούν την επιστροφή του "Ιταλού" στην Ένωση, μετά από 9 χρόνια.

Αυτό, όμως, που δημιουργεί απορίες είναι ότι έχει ξανακουστεί φημολογία για επαναπατρισμό του Κονέ στην Ελλάδα. Πέρσι το καλοκαίρι δύο φορές είχε παίξει αυτό το σίριαλ στον Παναθηναϊκό. Ξεκίνησε τον Ιούλιο και αναθερμάνθηκε τον Αύγουστο, προς το τέλος των μεταγραφών.

Ο παίκτης, βέβαια, τότε, διατράνωνε ότι στην Ελλάδα θα επέστρεφε μόνο για ...διακοπές. Αν, λοιπόν, ισχύει ότι η ΑΕΚ κινείται για τη μεταγραφή του, τι μπορεί να άλλαξε και ο Κονέ θέλει να αγωνιστεί ξανά στο ...υποβαθμισμένο πρωτάθλημά μας;

Από το καλοκαίρι του 2016, πάντως, πέρασε μία ολόκληρη αγωνιστική σεζόν και ίσως ο διεθνής άσος να αναθεώρησε την αρχική του θέση.

Άλλωστε, στη Γρανάδα που αγωνίστηκε τους τελευταίους μήνες, ως δανεικός από την Ουντινέζε, δεν υπολογιζόταν. Δύο συμμετοχές είχε όλες κι όλες.

Από την άλλη, αν πάει στην ΑΕΚ, θα πάρει φανέλα βασικού, θα έχει πιθανότητα τη δυνατότητα να παίξει στην Ευρώπη και να ανεβάσει ξανά τις μετοχές του.

Λέτε όντως να ήρθε η ώρα του γυρισμού; 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags