Facebook Pixel Έτσι θα αλλάξει επίπεδο η ΑΕΚ! Αντετοκούνμπο, ο άσος του Ολυμπιακού και οι δύο ψηλοί (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-05-27 22:10:00

Έτσι θα αλλάξει επίπεδο η ΑΕΚ! Αντετοκούνμπο, ο άσος του Ολυμπιακού και οι δύο ψηλοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι θα αλλάξει επίπεδο η ΑΕΚ! Αντετοκούνμπο, ο άσος του Ολυμπιακού και οι δύο ψηλοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ρίχνει χρήμα και η Ένωση "τρέχει" τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για το καλοκαίρι, με στόχο να μπει σφήνα στους "αιώνιους". Ρεπορτάζ με ονόματα!

Η ΑΕΚ έχει το μυαλό της τους μικρούς τελικούς με τον Αρη, παράλληλα, ωστόσο, φτιάχνει και την ομάδα της νέας σεζόν. Ο Μάκης Αγγελόπουλος άλλωστε, όπως σας έχουμε μεταφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, είναι αποφασισμένος να ρίξει χρήμα το καλοκαίρι και να φέρει παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον Κέλσι Μπάρλοου, ο οποίος έκανε σούπερ χρονιά στα Τρίκαλα. Επίσης, είναι πολύ πιθανό η Ένωση να κάνει δικούς της τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που παίζει στην Ανδόρρα και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, και τον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος τα έχει “σπάσει” με τον Ολυμπιακό και είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να «μετακομίσει» στο ΟΑΚΑ.

Αλλά και τον Ιαν Μίλερ, τον δεινό σουτέρ της Αστάνα, τον οποίο σας είχαμε αποκαλύψει! Πρόκειται για έναν 26χρονο σούτινγκ γκαρντ που έχει «βγει» από το κολέγιο Florida State και από το 2014 αγωνίζεται στην Ευρώπη. Η ιταλική Τζέσι ήταν η πρώτη του ομάδα στην Ευρώπη, ενώ ακολούθησαν Τορίνο και Βερόνα. Φέτος, αγωνίστηκε στην Αστάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου και τη βοήθησε να τερματίσει 8η στη VTB μετρώντας 14.7 πόντους, 3.8 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Παράλληλα, οι “κιτρινόμαυροι” ρίχνουν μεγάλο βάρος στους ψηλούς και μάλιστα «τσεκάρουν» στη κοινοτική αγορά, όπου θεωρούν ότι μπορούν να βρουν ποιοτικούς παίκτες, χωρίς να ξεφύγει ιδιαίτερα το μπάτζετ.

Μεταξύ των παικτών, που βλέπουν, είναι ο Στέβαν Γέλοβατς και ο Ιβάν Μαρίνκοβιτς. Ο πρώτος είναι Σέρβος και αγωνίζεται από το 2014 στην Σαραγόσα, ενώ ο Μαρίνκοβιτς είναι Σέρβος, αλλά ανήκει στην κροατική Ζαντάρ.

Ο πρώτος είναι πολύ πιο έμπειρος, έχοντας παίξει επίσης στην ιταλική Καζέρτα και στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και την Λιέτουβος Ρίτας, με την οποία έχει αγωνιστεί και στην Ευρωλίγκα. Είναι 28 ετών σε αντίθεση με τον Μαρίνκοβιτς, ο οποίος είναι 23 και η πορεία του είναι σαφώς πιο ισχνή. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Ερυθρό Αστέρα, στην Παρτιζάν και στην Μπέογκραντ, ενώ το 2017 είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Αδριατική Λίγκα, με 17.8 πόντους μ.ο.

Δείτε τους σε ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags