Facebook Pixel Όνομα-έκπληξη για αντι-Τελάντερ στον ΠΑΟ – Πρώην "ερυθρόλευκο" στόπερ έχει βάλει στο μάτι ο "Λύμπε"
| 2017-06-02 11:15:00

Όνομα-έκπληξη για αντι-Τελάντερ στον ΠΑΟ – Πρώην "ερυθρόλευκο" στόπερ έχει βάλει στο μάτι ο "Λύμπε"

Όνομα-έκπληξη για αντι-Τελάντερ στον ΠΑΟ – Πρώην "ερυθρόλευκο" στόπερ έχει βάλει στο μάτι ο "Λύμπε"

Ποιον κεντρικό αμυντικό, που μέχρι πρόσφατα έπαιζε στον «αιώνιο» αντίπαλο, κοιτάζει ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού»; Διάβασε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο sportdog!

Είναι δεδομένο ότι το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού προβλέπει ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, ακόμα κι αν τελικά παραμείνει στο ρόστερ ο Ροντρίγκο Μολέντο.

Οι «πράσινοι» ψάχνουν στην αγορά για ελεύθερους αμυντικούς και στην ουσία αναζητούν τον διάδοχο του Ράσμους Τελάντερ, για τον οποίο θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί η «χρυσή τομή» για τη λύση του συμβολαίου του.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει κάνει μια σημαντική προεργασία για τη θέση και έχει έτοιμες προτάσεις να ρίξει στο τραπέζι, αν και εφόσον επιτευχθεί το «διαζύγιο» με τον Δανό στόπερ.

Μία από τις επιλογές του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού» είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ και έκανε φέτος κάποια πολύ καλά παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο «Λύμπε» τον γνωρίζει καλά και πιστεύει ότι έχει όλα τα στοιχεία για να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό κεντρικό αμυντικό.

Ένα άλλο όνομα που βρίσκεται επίσης πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του παλαίμαχου επιθετικού είναι και ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού έμεινε ελεύθερος από τη Χαρτς, με την οποία αγωνίστηκε φέτος σε 11 παιχνίδια από τον περασμένο Γενάρη έχοντας αρκετά καλή παρουσία.

Ο 27χρονος αμυντικός αρέσει πολύ στον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» και το γεγονός ότι είναι Έλληνας και σε καλή ηλικία, φτιάχνει ένα πολύ καλό «πακέτο» με βάση τα μεταγραφικά κριτήρια που έχουν θέσει οι «πράσινοι».

Πάντως, ο παίκτης μιλώντας χθες σε ελληνικό ραδιόφωνο τόνισε πως προτεραιότητα του σε αυτή τη φάση της καριέρας του είναι να παραμείνει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα ότι έχει όνειρο ζωής να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags