Facebook Pixel Καυτές ατάκες Γκαγκαλούδη για ΠΑΟ, Παππά, κόσμο – "Ξενέρωσαν γιατί..." - "Πρώτα αγκαλιές, μετά βόμβες"!
| 2017-06-04 12:30:00

Καυτές ατάκες Γκαγκαλούδη για ΠΑΟ, Παππά, κόσμο – "Ξενέρωσαν γιατί..." - "Πρώτα αγκαλιές, μετά βόμβες"!

του Γιώργου Κτενά
Καυτές ατάκες Γκαγκαλούδη για ΠΑΟ, Παππά, κόσμο – "Ξενέρωσαν γιατί..." - "Πρώτα αγκαλιές, μετά βόμβες"!

Ο πρώην "πράσινος" γκαρντ και φανατικός υποστηρικτής του Τριφυλλιού μίλησε έξω απ' τα δόντια σε συνένευξη στο SportDog! "Μπορούσε ο Ολυμπιακός να κάνει το break στο ΟΑΚΑ"!

Μπορεί ο Νίκος Παππάς να έχει χάσει δύο χρόνια από την καριέρα του, αλλά το μέλλον είναι όλο μπροστά του. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στον SportDog ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, συμπληρώνοντας ότι στους οπαδούς τού Παναθηναϊκού υπάρχει απογοήτευση και ξενερώνουν με γεγονότα που συμβαίνουν στην ομάδα.

Ακόμα, σχολίασε τον χαιρετισμό τού Θανάση Γιαννακόπουλου στους αδερφούς Αγγελόπουλους, την πιθανότητα να κάνει break στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός, ενώ αναφέρθηκε και στην ομάδα του, τον Ηρακλή, που θέλει την επόμενη σεζόν να συμμετάσχει στην Α1.

"Έχασε δύο χρόνια ο Παππάς, αλλά..."

"Ο Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη και στους τελικούς μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Δεν παίζουν ρόλο οι εμφανίσεις, αλλά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-1 και τώρα είναι δεδομένο ότι για να πάρει τον τίτλο, θα πρέπει να κερδίσει ένα παιχνίδι στο ΣΕΦ", είπα αρχικά στον SportDog ο Γιάννης Γκαγκαλούδης για το δεύτερο ματς στο ΟΑΚΑ και συμπλήρωσε για την εμφάνιση του Νίκου Παππά:

"Ο Παππάς είναι αυτός που είναι. Δεν κρύφτηκα ποτέ ότι του έχω αδυναμία ως παίκτη. Αλλά το αν μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού κ.λπ., δεν θα μπω στη διαδικασία να το σχολιάσω. Απάντησε μόνος του σε σχετική ερώτηση. Σημασία έχει να μείνει ταπεινός, να δουλέψει, έχει χάσει δύο χρόνια από την καριέρα του αλλά όλο το μέλλον είναι μπροστά του".

Απέδειξε ότι αποτελεί μία καλή επιλογή για να πάρει την τελευταία επίθεση. Μήπως θα έπρεπε να είχε δοκιμαστεί νωρίτερα η δική του λύση αντί, για παράδειγμα, εκείνη του Τζέιμς;

"Έπαιξε πολύ καλά και βοήθησε την ομάδα του, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός. Κέρδισε στον πόντο και έλλειπε ο Σπανούλης. Κάθε ομάδα κάνει τα πλάνα της για την τελευταία επίθεση, υπάρχουν ρόλοι, ειδικές καταστάσεις. Τις τελευταίες επιθέσεις τις παίρνουν εκείνοι που μπορούν να σηκώσουν το βάρος, μπορούν να διαχειριστούν το γεγονός ότι μπορεί να είναι μοιραίοι ή ήρωες της βραδιάς. Ποιος θα πάρει την τελευταία επίθεση σχετίζεται με τη βραδιά που έχει ο καθένας, αν είναι σε καλή μέρα κ.λπ.".

"Πρώτα αγκαλιές και μετά βόμβες"

Το ΟΑΚΑ δεν γέμισε, αλλά παρουσίασε ενδιαφέρον το γεγονός ότι Θανάσης Γιαννακόπουλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και χαιρέτισε τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

"Στον κόσμο τού Παναθηναϊκού υπάρχει απογοήτευση, για όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο καιρό. Δεν βρίσκομαι μέσα στην ομάδα και δεν έχω δικαίωμα να σχολιάσω τα γεγονότα. Αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να βρίσκει λύσεις σε τέτοια γεγονότα. Ο κόσμος μπορεί να ξενερώνει και να γυρίζει το κεφάλι, αν και ποτέ δεν έχει γυρίσει στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού το κεφάλι. Αρκεί να βλέπουν στο γήπεδο ότι αυτά που γίνονται, αντιπροσωπεύουν όσα έχει πετύχει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Για την παρουσία του κυρίου Γιαννακόπουλου στο γήπεδο, είναι αυτό που ζητάμε όλοι. Αυτό που πρεσβεύουν και οι δύο ομάδες και ελπίζω αυτό το καλό κλίμα να μην μείνει μόνο σε μία αγκαλιά και ένα φιλί. Γιατί τέτοια γεγονότα έχουν γίνει και παλιά, αλλά μετά έπεφταν κροτίδες και βόμβες".

"Μπορούσε ο Ολυμπιακός το break"

Πώς περιμένετε το επόμενο παιχνίδι; Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει το break στο ΣΕΦ;

"Και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε κάνει το break στο ΟΑΚΑ. Έχουν παίξει τόσες φορές και γνωρίζονται πολύ καλά οι δύο ομάδες. Τα παιχνίδια θα είναι πολύ κλειστά και κάθε ομάδα είναι το φαβορί για τη νίκη στην έδρα της. Από εκεί και μετά ρόλο θα παίξει η μέρα, το ταλέντο, πόσο πολύ θέλει τη νίκη η κάθε ομάδα".

Τέλος, να πούμε δύο λόγια για την ομάδα σας, τον Ηρακλή, και τι περιμένετε στη συνέχεια;

"Περιμένουμε να ανέβουμε στην Α1, το δικαιούμαστε, το αξίζουμε, αλλά δεν είναι στο χέρι μας. Υπάρχουν ζυμώσεις, ελπίζω να μην πάρει μέχρι το επόμενο... Πάσχα για να δούμε τι θα γίνει. Γιατί και πέρσι έφτασε Σεπτέμβρης για να μάθουμε ότι θα συμμετάσχουμε στην Α2. Εμείς είμαστε εδώ και περιμένουμε. Ακόμα και στο πρωτάθλημα της Α2 να συμμετάσχουμε όμως, θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Οι ομάδες δεν χτίζονται σε έναν χρόνο. Δώσαμε όραμα φέτος στον κόσμο του συλλόγου, που περνάει πολλά με το ποδοσφαιρικό τμήμα και το βόλεϊ. Βλέπετε τι γίνεται, ο κόσμος της ομάδας καταβαίνει μέχρι και σε πορείες. Χρέος μας είναι να πάμε την ομάδα ξανά εκεί που πρέπει".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags