Facebook Pixel Αυτό είναι το μεγάλο «κόλπο γκρόσο» του Ουσίγιος – Εάν τον «αρπάξει», θα «τρελαθούν» στον Ολυμπιακό!
| 2017-06-04 14:45:00

Αυτό είναι το μεγάλο «κόλπο γκρόσο» του Ουσίγιος – Εάν τον «αρπάξει», θα «τρελαθούν» στον Ολυμπιακό!

Αυτό είναι το μεγάλο «κόλπο γκρόσο» του Ουσίγιος – Εάν τον «αρπάξει», θα «τρελαθούν» στον Ολυμπιακό!

Μπορεί να μοιάζει με άπιαστο όνειρο, ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρολεύκων παλεύει μια περίπτωση που εάν την καταφέρει, ο ενθουσιασμός στο λιμάνι θα απογειωθεί!

Το "κόλπο γκρόσο" στην υπόθεση του προπονητή στον Ολυμπιακό είναι πιθανό να επιχειρήσει να πραγματοποιήσει ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Αρμάντο Ουσίγιος.

Πρόκειται για μια περίπτωση που αν επιβεβαιωθεί ότι την εξετάζει και στη συνέχεια καταφέρει να την εκπληρώσει, τότε είναι σίγουρο ότι το κλίμα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού θα χτυπήσει ...κόκκινο.

Πρόκειται ασφαλώς για την περίπτωση του 41χρονου παλαίμαχου μπαλαδόρου και νυν τεχνικού της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Το άλλοτε "10άρι" της Ρίβερ, της Παρί και της Μονακό τα πάει περίφημα στον πάγκο των "Εκατομμυριούχων", όμως το συμβόλαιό του λήγει σε 6 μήνες (τον Δεκέμβριο) και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Στην Αργεντινή πιστεύουν ότι ο Ουσίγιος θέλει να δοκιμάσει τη τύχη του με τον άλλοτε σουπερ σταρ των γηπέδων, ο οποίος είναι συνηθισμένος στην πίεση και ξέρει να λειτουργεί υπό συνθήκες απόλυτου ανταγωνισμού και πρωταθλητισμού. Ό,τι ακριβώς ισχύει στον Ολυμπιακό, δηλαδή...

Ο ίδιος ο Γκαγιάρδο πριν από λίγες μέρες είχε ερωτηθεί για το μέλλον του και είχε τονίσει ότι θέλει να μείνει στην ομάδα, αλλά και ότι υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, που τον δυσαρεστούν και τον προβληματίζουν. Εκεί, λογικά, θα προσπαθήσει να πατήσει ο Ουσίγιος για να τον "κλέψει" από τη Ρίβερ και να τον πείσει να επανέλθει στην Ευρώπη.

Ωστόσο, είναι μεγάλο πρόβλημα ότι το πρωτάθλημα της Αργεντινής βρίσκεται σε εξέλιξη, αν και φτάνει στο τέλος του σε 20 μέρες. Η Ρίβερ διεκδικεί τον τίτλο από την Μπόκα και δύσκολα θα εγκαταλείψει τώρα το "πλοίο" ο Γκαγιάρδο, ο οποίος "τρέχει" σερί 13 αήττητων αγώνων στον πάγκο της Ρίβερ και αισθάνεται ότι η συνολική πορεία της ομάδας είναι δικό του δημιούργημα.

Κατά συνέπεια, όλα δείχνουν ότι μια πιθανή έλευση του Γκαγιάρδο στο Λιμάνι μοιάζει με άπιαστο όνειρο, όμως κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει στον Ουσίγιος να ονειρεύεται την πρώτη του μεγάλη επιτυχία ως παράγοντας του Ολυμπιακού...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags