Facebook Pixel Έτοιμο το πρώτο τρελό deal του ΠΑΟΚ - Τρία εκ. ευρώ στο τραπέζι - Απίστευτο ποιος κλείνει τη μεταγραφή!
| 2017-06-06 10:00:00

Έτοιμο το πρώτο τρελό deal του ΠΑΟΚ - Τρία εκ. ευρώ στο τραπέζι - Απίστευτο ποιος κλείνει τη μεταγραφή!

Έτοιμο το πρώτο τρελό deal του ΠΑΟΚ - Τρία εκ. ευρώ στο τραπέζι - Απίστευτο ποιος κλείνει τη μεταγραφή!

Eξελίξεις σε μεταγραφικό επίπεδο αναμένονται άμεσα στη Θεσσαλονίκη - Ποιος βασικός κι αναντικατάστατος άσος πωλείται; Πού πάει και ποιος κάνει τη δουλειά; Όλα στο SportDog.

Ο ΠΑΟΚ διανύει μια αρκετά ταραχώδη περίοδο, καθώς η αποτυχία του να τερματίσει στην πρώτη θέση των πλέι οφ, με την «αυτοκτονία» της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχει φέρει πολλά εσωτερικά προβλήματα στην ομάδα, με αποκορύφωμα τη διαφαινόμενη απομάκρυνση του Βλάνταν Ίβιτς από την τεχνική ηγεσία.

Πάντως, η σεζόν τελείωσε έστω και με αυτόν τον ανέλπιστο τρόπο, κάτι που σημαίνει πως ο σύλλογος επικεντρώνεται στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και στις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ. Ένας από τους παίκτες, για τον οποίο υπάρχουν «σειρήνες» από το εξωτερικό είναι ο Γκόικο Τσίμιροτ, ο οποίος βρίσκεται, όπως έχει κυκλοφορήσει, στο στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης.

Το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον Βόσνιο διεθνή είναι πέρα για πέρα υπαρκτό, ωστόσο επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής, παρά τα όσα γράφονται περί προσφοράς 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ποσό αυτό θεωρείται υπερβολικό, ειδικά για έναν παίκτη που κάνει μεν πολύ καλά τη δουλειά του στο χώρο του κέντρου, αλλά μετράει μία σεζόν χωρίς γκολ και ασίστ, κάτι που δε βοηθά στο να ανεβεί η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Η πραγματικότητα είναι πως μια πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ είναι αρκετή για να ...πακετάρει ο ΠΑΟΚ τον Γκόικο Τσίμιροτ και αν υπήρχε τέτοια προσφορά, ο Βόσνιος θα είχε ήδη πωληθεί.

Άλλωστε, ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος ουσιαστικά κουμαντάρει τον ποδοσφαιριστή στο παρασκήνιο ελέγχοντας τον μάνατζέρ του, έχει ενημερώσει ότι ο Βόσνιος χαφ παραχωρείται με 3 εκατομμύρια και όποια πρόταση έρθει στο προσεχές διάστημα, υπολογίζεται ότι θα κυμαίνεται περίπου σε αυτό το ποσό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags