Facebook Pixel Μεγάλη μεταγραφή με πρώην άσο του ΠΑΟ παλεύει ο Ιβάν Σαββίδης – «Δύσκολος» ο παίκτης, τι του δίνουν!
| 2017-06-07 11:45:00

Μεγάλη μεταγραφή με πρώην άσο του ΠΑΟ παλεύει ο Ιβάν Σαββίδης – «Δύσκολος» ο παίκτης, τι του δίνουν!

Μεγάλη μεταγραφή με πρώην άσο του ΠΑΟ παλεύει ο Ιβάν Σαββίδης – «Δύσκολος» ο παίκτης, τι του δίνουν!

Ποιον άσο έβαλε στο "στόχαστρo" ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης - Γιατί ο ποδοσφαιριστής δεν είναι θετικός και πώς μπορεί ο Δικεφάλος να τον πείσει - Διάβασε όλο το παρασκήνιο...

Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για τερματοφύλακα αυτό το καλοκαίρι και, μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν για γκολκίπερ από το «πάνω ράφι» που θα προορίζεται για βασικός.

Ήδη, άλλωστε, έχει ακουστεί η περίπτωση του «γίγαντα» Ντένις Μπόικο, του θηριώδη τερματοφύλακα της Μπεσίκτας, όπως σας έχει αποκαλύψει πριν από μέρες ο SportDog, ωστόσο ο Ουκρανός πορτιέρο δεν είναι ο μοναδικός που εξετάζεται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πολύ ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου βρίσκεται και ο Ορέστης Καρνέζης, όπως γράφεται σήμερα στη «Γάτα», με τον Έλληνα πορτιέρο να «ψάχνεται» για την επόμενη ομάδα της καριέρας του, αλλά να μην είναι τόσο θετικός στο να γυρίσει στην πατρίδα.

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας φαίνεται πως προτιμάει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού και παρά το ισχυρό «πρέσινγκ» που φαίνεται ότι δέχεται από τον ΠΑΟΚ οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν ότι ακόμα δε «συγκινείται».

Πάντως, παρότι ο πρώην πορτιέρο του Παναθηναϊκού δείχνει να μη βλέπει «ζεστά» την προοπτική της επιστροφής στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον πείσει, προσφέροντας φανέλα βασικού και προφανώς είναι πολύ καλό συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags