Facebook Pixel Αναπάντεχη ανατροπή με Ουσίγιος στον Πειραιά - Κίνηση - έκπληξη που θα ...τρελάνει τους οπαδούς
| 2017-06-08 10:00:00

Αναπάντεχη ανατροπή με Ουσίγιος στον Πειραιά - Κίνηση - έκπληξη που θα ...τρελάνει τους οπαδούς

Αναπάντεχη ανατροπή με Ουσίγιος στον Πειραιά - Κίνηση - έκπληξη που θα ...τρελάνει τους οπαδούς

Τα πάνω-κάτω στους Πρωταθλητές απ' τον Αργεντινό! Τι ετοιμάζεται να κάνει με ξένο ποδοσφαιριστή που κανένας δεν περιμένει; Διαβάστε το παρασκήνιο στον sportdog...

Ιδιαίτερη εντύπωση και πιθανώς νέα δεδομένα στη σχέση του με τον Ολυμπιακό δημιούργησαν τα λόγια του Τσόρι Ντομίνγκες σε συνέντευξη που παραχώρησε από την Αργεντινή.

Ο "μαέστρος" των Πειραιωτών την τελευταία 4ετία υπογράμμισε ότι όχι μόνο δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιη η αποχώρησή του από το Λιμάνι του Πειραιά, αλλά άφησε ορθάνοιχτο παράθυρο να τα βρει με τη διοίκηση των Ερυθρολεύκων και να μείνει για τουλάχιστον μια σεζόν ακόμα στον Ρέντη.

Μέχρι τώρα η εντύπωση που υπήρχε είναι πως ο 35χρονος μπαλαδόρος δεν θα έμενε για 5η σεζόν στην ομάδα και γι' αυτό μάλιστα, είχε αναπτυχθεί εντονότατη φημολογία πως βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με τον Απόλλωνα Σμύρνης, προκειμένου να μη φύγει από την Ελλάδα και την Αθήνα, λόγω και των οικογενειακών υποχρεώσεων που τον συνοδεύουν.

Παράλληλα, ήταν ξεκάθαρο πως για τον Τσόρι υπάρχει πάντοτε ανοιχτή πρόσκληση από την ομάδα της καρδιάς του, Ρίβερ Πλέιτ, προκειμένου να κλείσει στο "Μονουμεντάλ" την καριέρα του.

Όλα τα παραπάνω μοιάζει να ...διαγράφονται από μία και μόνο συνθήκη, που δεν είναι άλλη από την πρόσληψη του συμπατριώτη του, Αρμάντο Ουσίγιος, στη θέση του αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό.

Είναι δεδομένο πως ο 58χρονος παράγοντας έχει σε τεράστια εκτίμηση τον Τσόρι και μάλιστα, είχε προσπαθήσει να τον πάρει στη Μάλαγα όταν ακόμα ο "μαέστρος" αγωνιζόταν στην Ισπανία. Είναι βέβαιο πως τον είχε πολύ ψηλά στη μεταγραφική του λίστα και ότι είχε προσπαθήσει να τον πείσει να μετακομίσει στο "Ροσαλέδα", όμως για διάφορους λόγους αυτό το ...φλερτ ποτέ δεν κατέληξε σε γάμο.

Τώρα όμως, δεν αποκλείεται να γίνει πράξη εκείνη η επιθυμία του Ουσίγιος και οι δύο συμπατριώτες να συνεργαστούν στην Ελλάδα. Αλλωστε, είναι βέβαιο ότι ο Τσόρι περιμένει ένα ραντεβού με τον νέο αθλητικό διευθυντή των Πειραιωτών και από αυτή τη συνάντηση ίσως και να υπάρξει τελικά, μια μάλλον αναπάντεχη ανατροπή των μέχρι σήμερα δεδομένων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags