Facebook Pixel «Έκλεισε» η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού - Αυτός ο επιθετικός πιάνει λιμάνι ...αύριο το πρωί
| 2017-06-09 10:00:00

«Έκλεισε» η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού - Αυτός ο επιθετικός πιάνει λιμάνι ...αύριο το πρωί

«Έκλεισε» η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού - Αυτός ο επιθετικός πιάνει λιμάνι ...αύριο το πρωί

Την ώρα που όλες οι υποθέσεις φαίνεται πως έχουν "κολλήσει", οι Πειραιώτες έχουν "έτοιμο" φορ για τη γραμμή κρούση – Ποιον ξένο εξτρέμ μπορεί να φέρει ο Καρεμπέ; 

Ψάχνει την υπέρβαση στο μεταγραφικό τομέα ο Ολυμπιακός, αλλά μέχρι στιγμής συναντά πολύ υψηλά εμπόδια. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να "προικίσουν" με τουλάχιστον 2-3 μεταγραφές από το πάνω ράφι τον Μπεσνίκ Χάσι, ώστε να γίνει το έργο του λίγο πιο εύκολο τις πρώτες αυτές ημέρες της μεγάλης αμφισβήτησης που βιώνει στο Λιμάνι, ωστόσο κανείς από τους παίκτες που υπάρχουν στο στόχαστρο δεν βιάζεται να συμφωνήσει. Αλλωστε και οι διαπραγματεύσεις μαζί τους αποδεικνύονται εξαιρετικά περίπλοκες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να φέρουν στην τελική ευθεία την υπόθεση του Βλάντιμιρ Βάις, παρά το γεγονός ότι είναι κοινή η επιθυμία των δύο πλευρών για μια νέα συνεργασία. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Σλοβάκος διεθνής εξτρέμ αμείβεται στο Κατάρ με 3,5 εκατ. ευρώ "καθαρά", ετησίως, βάζει πολύ σοβαρά εμπόδια στις βλέψεις επιστροφής του στο λιμάνι του Πειραιά.

Προχωρημένες πολύ θεωρούνται οι διαπραγματεύσεις και με τον 33χρονο διεθνή Αργεντινό στόπερ, Γκονσάλο Ροντρίγκες, ο οποίος όμως κάνει τις διακοπές του την περίοδο αυτή και δεν δείχνει να βιάζεται για να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο Γιάννης Βρέντζος παραδέχθηκε χθες ότι προτεραιότητα του παίκτη παραμένει το να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ιταλία και όπως φαίνεται, έχει χαθεί ο αρχικός ενθουσιασμός και η αισιοδοξία που υπήρχε στο Λιμάνι σχετικά με τις πιθανότητες να γίνει ερυθρόλευκος ο μέχρι πρόσφατα βασικός στόπερ της Φιορεντίνα.

Επίσης, σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας παραδέχονται από το Λιμάνι πως βρίσκονται με τον 29χρονο Βέλγο διεθνή μέσο της Μπέρνλι, Στίβεν Ντεφούρ, ο οποίος όμως εκτός από πολύ υψηλό κασέ έχει και άλλες σημαντικές προτάσεις στα χέρια του. Γι' αυτό και επίσης δεν δείχνει να βιάζεται να πάρει αποφάσεις.

Στον αντίποδα, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, δύο υποθέσεις που θα μπορούσαν να προχωρήσουν αρκετά γρήγορα για τον Ολυμπιακό είναι αυτές των Τζόελ Κάμπελ και Απόστολου Βέλλιου.

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να παρακολουθούν διακριτικά τη …δημοπρασία που έχει ξεκινήσει η Αρσεναλ για τον Κοσταρικανό επιθετικό και τα 3 εκατ. ευρώ, με τα οποία κοστολογείται αυτή τη στιγμή ο παίκτης δεν θεωρούνται απαγορευτικό ποσό για να "ζεσταθεί" για τα καλά ο κόσμος του Ολυμπιακού. Μπεσίκτας και Γαλατασαράι έχουν ζητήσει ήδη από τους "Κανονιέρηδες" τον παίκτη, αλλά ο Ολυμπιακός δεν απογοητεύεται και τηρεί στάση αναμονής έχοντας σαν μεγάλο ατού τις εξαιρετικές σχέσεις του Κριστιάν Καρεμπέ με τον Αρσέν Βενγκέρ. Όπως ακούγεται μάλιστα, ο Γάλλος παλαίμαχος άσος μπορεί με ένα και μόνο τηλεφώνημα στον Αλσατό να τον "ψήσει" για να δώσει το "οκ" της μετακίνησης του Κάμπελ στην Ελλάδα. 

Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι παραδέχονται ότι έχουν "σταντ μπάι" τον Βέλλιο και ότι θεωρητικά θα μπορούσαν ακόμα και ...αύριο το πρωί να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα! Όμως, προς το παρόν δεν βιάζονται. Ουσίγιος, Χάσι και Κοβάσεβιτς θα συζητήσουν για τις λύσεις που υπάρχουν για τη θέση του σέντερ φορ και αν δεν προκύψει κάτι πραγματικά ...συγκλονιστικό, τότε θα ανάψει το πράσινο φως για τον ...απόπλου προς το λιμάνι του Πειραιά του υψηλόσωμου Ελληνα επιθετικού.      

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags