Facebook Pixel Φέρνει σπουδαίο κόουτς ο Ιβάν, δίνει φοβερά λεφτά - "Παίζει" όνομα που έχει σηκώσει και Τσάμπιονς Λιγκ!
| 2017-06-09 11:15:00

Φέρνει σπουδαίο κόουτς ο Ιβάν, δίνει φοβερά λεφτά - "Παίζει" όνομα που έχει σηκώσει και Τσάμπιονς Λιγκ!

Φέρνει σπουδαίο κόουτς ο Ιβάν, δίνει φοβερά λεφτά - "Παίζει" όνομα που έχει σηκώσει και Τσάμπιονς Λιγκ!

Έτοιμο να κάνει μεγάλη υπέρβαση το αφεντικό των ασπρόμαυρων για να φέρει ...αντι-Ίβιτς απ' το πάνω ράφι – Ποιος κορυφαίος προπονητής απασχολεί αλλά είναι δύσκολη υπόθεση; 

Παρά το γεγονός ότι ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έχει φύγει ακόμα επίσημα από τον ΠΑΟΚ, είναι γνωστό ότι η αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας είναι προ των πυλών, με τους διοικούντες του Δικεφάλου να "ψάχνονται" εδώ και μέρες για τον αντικαταστάτη του.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, οι Θεσσαλονικείς τσεκάρουν τη λίστα με όλους τους διαθέσιμους τεχνικούς από το πάνω ράφι και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον "εκλεκτό" 1-1,5 εκατομμύριο ετησίως, δηλαδή ένα πολύ καλό συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα.

Στον Δικέφαλο έχουν προταθεί και εξετάζονται περιπτώσεις προπονητών με σπουδαία βιογραφικά, ενώ ένας από αυτούς είναι και ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, ο οποίος κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι το 2012.

O Ιταλός αποτελεί σαφώς μια πολύ ελκυστική περίπτωση, αλλά ταυτόχρονα και ιδιαίτερα δύσκολη. Ναι μεν ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά την προοπτική του, όπως και κάθε προπονητή εγνωσμένης αξίας που έχει προταθεί, αλλά το οικονομικό αποτελεί σίγουρα "αγκάθι".

Δηλαδή, μπορεί τα χρήματα που αναφέραμε παραπάνω ότι προσφέρουν οι Θεσσαλονικείς να αποτελούν υπέρβαση για ελληνική ομάδα, όμως και πάλι δύσκολα θα είναι αρκετά ώστε να προσελκύσουν πρωτοκλασάτους τεχνικούς που μπορούν να βρουν περισσότερα χρήματα σε κορυφαία πρωταθλήματα.

Γι' αυτό τον λόγο τόσο στην περίπτωση του Ντι Ματέο όσο και οποιουδήποτε άλλου τεχνικού με τέτοιο όνομα και βιογραφικό, ο ΠΑΟΚ καλείται να παλέψει σκληρά με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags