Facebook Pixel Δύο παίκτες «τρέλαναν» τον Χάσι – «Έσπασαν» τα μηχανάκια στου Ρέντη - Δε χάνουν την ενδεκάδα...
| 2017-06-16 15:30:00

Δύο παίκτες «τρέλαναν» τον Χάσι – «Έσπασαν» τα μηχανάκια στου Ρέντη - Δε χάνουν την ενδεκάδα...

Δύο παίκτες «τρέλαναν» τον Χάσι – «Έσπασαν» τα μηχανάκια στου Ρέντη - Δε χάνουν την ενδεκάδα...

Ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν χαροποιήσει τον Αλβανό προπονητή με τις εκπληκτικές επιδόσεις τους και την αγωνιστική τους κατάσταση - Γιατί παίρνουν φανέλα βασικού.

Με "προίκα" δύο ...εσωτερικές μεταγραφές πέταξε για το Ζέεφελντ σήμερα ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπεσνίκ Χάσι.

Μπορεί ακόμα οι Ερυθρόλευκοι να μην έχουν φέρει κάποιο πολύ μεγάλο όνομα στο Λιμάνι από τη μεταγραφική αγορά, ωστόσο όπως όλα δείχνουν τις πρώτες αυτές ώρες της προετοιμασίας, οι πρωταθλητές μπορούν να ποντάρουν σε δύο παίκτες που μόνο αδιάφοροι δεν θα περνούσαν αν βρίσκονταν τώρα στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο λόγος για τον Μάρκο Μάριν και τον Αλεξίς Ρομαό, οι οποίοι "έσπασαν" τα κοντέρ στα μηχανήματα των εργομετρικών στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ξεκινούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις την προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Οι δύο έμπειροι παίκτες επέστρεψαν από τις διακοπές τους σε άψογη κατάσταση και δείχνουν αποφασισμένοι να τα πάνε πολύ καλύτερα από πέρυσι, όταν ειδικά στο α' μισό της σεζόν σχεδόν απογοήτευσαν.

Όπως είχε επισημανθεί πέρυσι και ήταν εύκολα κατανοητό, οι δύο εξαιρετικοί παίκτες πλήρωσαν και το γεγονός πως δεν είχαν κάνει προετοιμασία και μπήκαν κατευθείαν στα βαθιά κι ενώ η σεζόν για τον Ολυμπιακό είχε ήδη ξεκινήσει.

Φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά και οι δύο παίκτες φωνάζουν δυναμικά "παρών" με το ...καλημέρα! Στον Ρέντη είχαν να το λένε το προηγούμενο διήμερο για τα εξαιρετικά νούμερα στα εργομετρικά των δύο παικτών, που πάνε ...φουλ για να χριστούν "11δάτοι" στα πλάνα του Χάσι από την πρώτη μέρα.

Μάλιστα, εκτός από τις εκπληκτικές αντοχές, που εμφανίζουν και τα σαφή δείγματα πως δούλεψαν απολύτως επαγγελματικά στο διάστημα των διακοπών τους, ο Γερμανός με τον Γάλλο παρουσίασαν και μια εξαιρετική διάθεση στις πρώτες ώρες της επιστροφής τους στην Αθήνα. Παρά τον καύσωνα στην Αττική, οι δύο παίκτες αποτέλεσαν ζωντανά παραδείγματα αφοσίωσης και εργατικότητας για τους νεαρότερους συμπαίκτες τους, με τον Μπεσνίκ Χάσι να τους μοιράζει διαρκώς συγχαρητήρια και να λέει τα καλύτερα για τον επαγγελματισμό και την προσήλωσή τους.

Είναι και αυτά τα στοιχεία από τις λεπτομέρειες εκείνες που μπορεί να κάνουν τη διαφορά σε μια ομάδα και να δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες για την επίτευξη των στόχων, αρχής γενομένης με αυτόν της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή των Αγγελόπουλων - "Στέλνουν" παικταρά στο Λιμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags