Facebook Pixel Ξεκινάει με μεταγραφάρα ο Μπαρτζώκας στη Χίμκι; - Αυτόν τον ξένο και πανάκριβο άσο "αρπάζει" από τον Ολυμπιακό!
| 2017-06-18 17:00:00

Ξεκινάει με μεταγραφάρα ο Μπαρτζώκας στη Χίμκι; - Αυτόν τον ξένο και πανάκριβο άσο "αρπάζει" από τον Ολυμπιακό!

Ξεκινάει με μεταγραφάρα ο Μπαρτζώκας στη Χίμκι; - Αυτόν τον ξένο και πανάκριβο άσο "αρπάζει" από τον Ολυμπιακό!

Ακούστηκε για τους Πειραιώτες, αλλά είναι πανάκριβος και για χάρη του "σφάζονται" αρκετές ομάδες. Ποιος είναι και ποια ομάδα είναι φαβορί για να τον κάνει δικό της;
 

Πολλές και σημαντικές θα είναι οι αλλαγές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ το φετινό καλοκαίρι, καθώς εκτός από τις δύο ελληνικές ομάδες (Παναθηναϊκό – Ολυμπιακό) κι άλλοι σύλλογοι της Ευρώπης ετοιμάζονται για σημαντικές κινήσεις, ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Η ΤΣΣΚΑ για παράδειγμα έχει ήδη ξεκινήσει ένα …μίνι ξεκαθάρισμα, το ίδιο και η Μπαρτσελόνα, ενώ πολύ σύντομα θα μπουν στο παιχνίδι των μεταγραφών τόσο η Ρεάλ όσο και οι τούρκικες ομάδες.

Ένα από το ονόματα λοιπόν που… κυκλοφορεί στην αγορά και πρόσφατα «έπαιξε δυνατά» και για τον Ολυμπιακό, είναι αυτό του του Κόρι Χίγκινς, του γκαρντ-φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ! Πέρυσι, στην Ευρωλίγκα είχε 9.5 πόντους με 49% δίποντα και 47.2% στα τρίποντα. Στην VTB τελείωσε με 10 πόντους ανά παιχνίδι έχοντας 43.4% στα δίποντα και 41.1% στα τρίποντα.

Αν και ο παίκτης βρέθηκε στη λίστα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η μεταγραφή δεν θα γίνει πραγματικότητα. Δεν θα παίξει, δηλαδή, ο γιος στους Πειραιώτες, κάτι που είχε κάνει ο πατέρας του, Ροντ, πριν απο 25 χρόνια.

Το κασέ του Αμερικάνου της ΤΣΣΚΑ είναι πολύ μεγάλο για τα δεδομένα του Ολυμπιακού, αφήστε που παραμένει στο… κόλπο και η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία έχει μεγαλύτερο μπάτζετ και μπορεί να πάρει όποιον «χτυπάει». Όπως μάθαμε πάντως, τον Χίγκινς θέλει έντονα και η Χίμκι, που επιστρέφει στην Ευρωλίγκα, θα έχει προπονητή τον Γιώργο Μπαρτζώκα και θα φτιάξει πολύ μεγάλο μπάτζετ.

Οι Ρώσοι επίσης έχουνε ανάλογο «πορτοφόλι» με την ΤΣΣΚΑ και δείχνουν με την επικείμενη πρόσληψη του Έλληνα κόουτς, ότι θέλουν να μην είναι απλά… κομπάρσοι στην διοργάνωση της επόμενης περιόδου.

Ο Χίγκινς πάντως αρέσει πολύ και εκτός Ρωσίας, καθώς υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να "παίξει" και για τη Ρεάλ, η οποία χθες κατέρρευσε, χάνοντας εύκολα το πρωτάθλημα από τη Βαλένθια και σίγουρα θα έχει αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags