Facebook Pixel "Έτσι θυμάμαι τον Μποκανί με τον Ολυμπιακό - Είναι πολύ γρήγορος – Βάλτε από πίσω του τον Φορτούνη"!
| 2017-06-19 14:00:00

"Έτσι θυμάμαι τον Μποκανί με τον Ολυμπιακό - Είναι πολύ γρήγορος – Βάλτε από πίσω του τον Φορτούνη"!

του Γιώργου Κτενά
"Έτσι θυμάμαι τον Μποκανί με τον Ολυμπιακό - Είναι πολύ γρήγορος – Βάλτε από πίσω του τον Φορτούνη"!

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης, που ήταν στο Λιμάνι όταν ο ικανός φορ έπαιξε απέναντι στους πρωταθλητές με τη φανέλα της Σταντάρ, μιλάει για τη μεγάλη μεταγραφή των Πειραιωτών.

Την άποψη ότι ο Ντιεμερσί Μποκανί είναι ένας πολύ γρήγορος επιθετικός, που δεν θα επηρεαστεί από την πολύμηνη αφλογιστία και θα έρθει στον Ολυμπιακό για να αναγεννήσει την καριέρα του, εξέφρασε μέσω του SportDog o Γιώργος Κατσικογιάννης.

Ο 29χρονος άσος, που ήταν στους "ερυθρόλευκους" όταν αντιμετώπισαν τη Σταντάρ Λιέγης του Μποκανί την περίοδο 2009/10, αναφέρθηκε στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του που τον κάνουν και ξεχωρίζει και μίλησε για τους παίκτες που χρειάζεται ο Ολυμπιακός, προκειμένου να τον αναδείξουν.

"Είναι πολύ καλός και γρήγορος παίκτης, πολύ καλός μέσα στην περιοχή με την μπάλα στα πόδια και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό. Από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού εναντίον της Σταντάρ Λιέγης θυμάμαι ότι τον παίζαμε στον χώρο, αλλά είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους αμυντικούς μας με την ταχύτητά του", μας είπε αρχικά ο Γ. Κατσικογιάννης και συμπλήρωσε:

"Σίγουρα έχει πολύ καλά τελειώματα, είναι πολύ δυνατός και τα καταφέρνει μια χαρά με την μπάλα στα πόδια. Πολύ καλός σέντερ φορ, μπορεί να κάνει πολύ καλή σεζόν στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα τα πάει καλά. Θέλει να αναγεννηθεί στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα που του δίνει την ευκαιρία να κάνει πρωταθλητισμό και να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Με βάση την εικόνα που έχει τώρα το ρόστερ του Ολυμπιακού, με ποιους παίκτες θα ταίριαζε να αγωνιστεί στην επίθεση, για να αναδείξουν τα προσόντα του;

"Σίγουρα χρειάζονται στα άκρα παίκτες που να είναι γρήγοροι, ο Ολυμπιακός γενικότερα πρέπει να γίνει πιο γρήγορος. Θεωρώ ότι πίσω του χρειάζεται έναν παίκτη σαν τον Φορτούνη, που είναι πολύ ποιοτικός και μπορεί να του βγάλει πάσες για να σκοράρει και στα πλάγια ο Ολυμπιακός έχει ήδη παίκτες που μπορούν να τον βοηθήσουν. Ο Μανθάτης έδειξει ότι μπορεί να τα καταφέρει, ο Ανδρούτσος το ίδιο. Και ο Σεμπά πήγε πολύ καλά πέρσι. Χρειάζεται να υπάρχουν γρήγοροι ποδοσφαιριστές, όπως εκείνος, για να τον αναδείξουν. Επίσης ο Ολυμπιακός χρειάζεται να αποκτήσει έναν πολύ καλό αμυντικό χαφ".

Η δική σου καριέρα πώς πηγαίνει;

"Έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιό μου με την Καλλιθέα και δεν έχω μιλήσει ακόμα με την ομάδα ή με άλλον σύλλογο. Αυτό το διάστημα ασχολούμαι με τις ακαδημίες της οικογένειάς μου, το Kifissos Soccer Club Κατσικογιάννης, που έχουμε πάνω από 100 παιδιά και τα προπονούμε". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags