Facebook Pixel Τον παίκτη που κοίταζε ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πάρει ο Σαββίδης; - Φοβερή μεταγραφή για την άμυνα
| 2017-06-19 15:15:00

Τον παίκτη που κοίταζε ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πάρει ο Σαββίδης; - Φοβερή μεταγραφή για την άμυνα

Τον παίκτη που κοίταζε ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πάρει ο Σαββίδης; - Φοβερή μεταγραφή για την άμυνα

Σπουδαία κίνηση στα σκαριά ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής - Ποιον στόπερ, που «έβγαλε μάτια» στο EURO, θέλει να ντύσει στα ασπρόμαυρα; O Sportdog έχει το θέμα...

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει δεδομένα για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και ένα όνομα που ήρθε δυναμικά σήμερα στο προσκήνιο, μέσω της εφημερίδας Metrosport, είναι αυτό του Μίκαελ Πάζνταν.

Πρόκειται για τον διεθνή Πολωνό στόπερ της Λέγκια, 29 ετών, που έπαιξε βασικός στο Euro 2016 με καλή παρουσία, ενώ είχε απασχολήσει τον Δικέφαλο και πέρυσι.

Οι "ασπρόμαυροι" όντως παρακολουθούν ξανά πολύ "ζεστά" τη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς αποτελεί θερμή εισήγηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος έχει πει τα καλύτερα για τον πρώην συμπαίκτη του. 

Εξάλλου, υπάρχει καλή επικοινωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Λέγκια (και λόγω Πρίγιοβιτς), ενώ λέγεται ότι ο Δικέφαλος έχει ήδη "ψήσει" τον παίκτη για να γίνει κάτοικος Τούμπας, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, αν και ακόμα φαίνεται πως υπάρχει δρόμος για να "κλείσει" η συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί, όμως, ότι ο Πάζνταν, που μπορεί να αγωνιστεί με άνεση κι ως αμυντικός μέσος, είχε απασχολήσει μόλις τον περασμένο Γενάρη και τον Ολυμπιακό.

Οι "ερυθρόλευκοι" εξέτασαν πολύ σοβαρά την περίπτωση του δυναμικού Πολωνού αμυντικού, ωστόσο η υπόθεση τελικά δεν προχώρησε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags