Facebook Pixel Ανατροπή δεδομένων για Μπεργκ – Τι συνέβη με τον Αλαφούζο - Απίθανη ατάκα του Τσάκα στον Σουηδό...
| 2017-06-23 10:30:00

Ανατροπή δεδομένων για Μπεργκ – Τι συνέβη με τον Αλαφούζο - Απίθανη ατάκα του Τσάκα στον Σουηδό...

Ανατροπή δεδομένων για Μπεργκ – Τι συνέβη με τον Αλαφούζο - Απίθανη ατάκα του Τσάκα στον Σουηδό...

Κόντρα στα τελευταία ρεπορτάζ, το sportdog.gr αποκαλύπτει τι πραγματικά ισχύει με τον διεθνή φορ, την Αλ Αϊν και το Τριφύλλι - Το ταξίδι του προέδρου και o Έλληνας μάνατζερ.

Μπορεί από χθες σε όλα τα Μέσα να γράφτηκε ότι η Αλ Αϊν έδωσε τελεσίγραφο 24 ωρών στον Μάρκους Μπεργκ, προκειμένου να τα βρει με τον Παναθηναϊκό, αλλά κάτι τέτοιο δε φαίνεται να ισχύει.

Ο Σουηδός εξακολουθεί να κρατάει καλές επαφές με την αραβική ομάδα, με την οποία, άλλωστε, έχει συμφωνήσει σε όλα και απλά κρατάει στάση αναμονής, περιμένοντας από τους Πράσινους να αποδεχθούν την πρόταση της Αλ Αϊν.

Μάλιστα, υπάρχει εκτίμηση ότι μπορεί να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις ακόμη και τη σημερινή μέρα, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλα περιθώρια ελιγμών στη συγκεκριμένη υπόθεση και επιδιώκει από την πλευρά του να τελειώσει το σήριαλ, βάζοντας στα ταμεία του όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Όσον αφορά τα όσα γράφτηκαν για πιθανή συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου στο εξωτερικό με τον μάνατζερ του Σουηδού παίκτη, αυτό δεν ισχύει, παρότι το αφεντικό του συλλόγου είναι όντως εκτός Ελλάδας, αλλά όχι στο Άμστερνταμ. Εξάλλου, δεν υπάρχει ουσιαστική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, παρά μόνο μέσω του δικηγορικού γραφείου που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, είναι γεγονός η συνάντηση του παίκτη με τον Βλάση Τσάκα στο Ντουμπάι. Μάλιστα, ο Έλληνας μάνατζερ διεμήνυσε στον Σουηδό το παρακάτω μήνυμα ...«δε με ξέρεις, αλλά δεν πειράζει. Πες μου τι θέλεις και εδώ είμαι εγώ να στο φτιάξω. Εγώ ελέγχω τον Παναθηναϊκό», ωστόσο είναι άγνωστο αν ο Μάρκους Μπεργκ πείστηκε από τις ...υποσχέσεις του Βλάση Τσάκα.

Σχετικά με το μέλλον ενός ακόμα πολύ σημαντικού παίκτη της ομάδας, του Ροντρίγκο Μολέντο, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, ωστόσο ίσως αύριο γίνει κάτι, μιας και αναμένεται στην Ελλάδα ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Παναθηναϊκός αναμένει να ανεβάσει η Μπεσίκτας την αρχική προσφορά της για τον παίκτη (2 εκ. ευρώ), προκειμένου να κλείσει το deal.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags