Facebook Pixel Ξέσπασμα Οικονομόπουλου για Λυμπερόπουλο και «επίθεση» στην ΠΑΕ – Σχόλιο-έκπληξη για Μπεργκ!
| 2017-06-23 14:45:00

Ξέσπασμα Οικονομόπουλου για Λυμπερόπουλο και «επίθεση» στην ΠΑΕ – Σχόλιο-έκπληξη για Μπεργκ!

του Γιώργου Κτενά
Ξέσπασμα Οικονομόπουλου για Λυμπερόπουλο και «επίθεση» στην ΠΑΕ – Σχόλιο-έκπληξη για Μπεργκ!

Έξω απ' τα δόντια τα είπε o Tάκης Οικονομόπουλος με αφορμή τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό – "Τι θα φάνε οι παίκτες; Έχουν σπίτια, έχουν οικογένειες".

Καυστικός ήταν σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Τάκης Οικονομόπουλος, αναφορικά με τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Τόσο η παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, όσο και εκείνα που την ακολούθησαν, με το "ντου" των οπαδών στα γραφεία της ΠΑΕ, είχαν κεντρικό ρόλο στην κουβέντα μας με τον παλαίμαχο άσο, που δηλώνει απαισιόδοξος για όσα έρχονται.

Πάντως, δεν κακιώνει τον Μπεργκ και τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού, που κοιτάζουν το συμφέρον τους απέναντι σε μια ομάδα που δεν τους πληρώνει.

"Πέρασα κι εγώ από παρόμοια πόστα και ξέρω πώς είναι. Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια τώρα, όταν δεν δουλεύεις όπως θέλεις, παρατείσαι. Δεν ήταν κολόνα, που τον έβαλαν εκεί και δεν φεύγει. Ή κάνει τη δουλειά του ή όχι και σηκώνεται να φύγει. Είναι δύσκολη η κατάσταση στον Παναθηναϊκό με όλα αυτά που συμβαίνουν, γιατί είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δυστυχώς δεν στέκει καλά διοικητικά", σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και συμπλήρωσε για τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Γιάννη Αλαφούζο να ετοιμάζει έκτακτη συνέντευξη Τύπου, αλλά και τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει στη σκέψη του την πιθανότητα παραίτησης.

"Με τον Ουζουνίδη στην άκρη του πάγκου είχε συμμορφωθεί, είχε συμμαζευτεί ο Παναθηναϊκός. Αλλά έρχονται κάποιες παράξενες καταστάσεις για να σου δώσουν μιά και να σου βάλουν το κεφάλι πιο μέσα. Ο Ουζουνίδης πέρασε από τον Παναθηναϊκό και είναι πολύ καλός προπονητής. Αν βλέπει να γίνονται όσα γίνονται, αν παραιτήθηκε ο συνεργάτης του που ήταν και παλιός συμπαίκτης του και δούλευαν καλά μαζί, λογικό είναι να απογοητεύεται. Τώρα χρειάζεται οι οπαδοί να δείξουν ψυχραιμία για να συνέλθει η ομάδα και να βρεθεί κάποιος να πάρει την ΠΑΕ".

-Με όλα αυτά τα γεγονότα είσαι αισιόδοξος για τη σεζόν που έρχεται;

"Ό,τι χτίσαμε εμείς σαν γενιά στον Παναθηναϊκό, το ισοπέδωσαν οι άλλοι. Ήμασταν μόνο Ελληνόπουλα και Παναθηναϊκοί. Δεν είμαι αισόδοξος αυτή τη στιγμή για το μέλλον, είμαι προβληματισμένος. Πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος να αναλάβει την ΠΑΕ, με οικονομική επιφάνεια, γιατί δεν προχωράει τίποτα. Αλλά οι άνθρωποι που θα αναλάβουν, θα πρέπει να ξέρουν από ποδόσφαιρο. Γιατί τώρα, πέρα από το τεχνικό τιμ, οι άλλοι δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ποτέ οικονομικό πρόβλημα και ξαφνικά δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι".

-Κεντρικό θέμα των τελευταίων ημερών στο ρεπορτάζ, πάντως, ήταν η αποχώρηση του Μάρκους Μπεργκ από την ομάδα. Αλλά και το ντόμινο εξελίξεων που έφερε αυτή.

"Ο Μπεργκ ήταν ο άνθρωπος που έβγαζε τον Παναθηναϊκό από τη δύσκολη θέση. Με το δίκιο του, αν δεν παίρνει τα λεφτά, κοίταξε τι θα κάνεις για την οικογένειά του. Και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, αν δεν πληρώνονται πώς θα προχωρήσουν; Τι θα φάνε; Έχουν σπίτι, οικογένειες, τι πρέπει να κάνουν;".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags