Facebook Pixel Φοβερές ατάκες Παπαδόπουλου για Άλτμαν, ΠΑΟΚ - "Κλωναρίδης ναι, Φορτούνης όχι", "Ξέφυγε με Ιβάν"
| 2017-06-26 15:15:00

Φοβερές ατάκες Παπαδόπουλου για Άλτμαν, ΠΑΟΚ - "Κλωναρίδης ναι, Φορτούνης όχι", "Ξέφυγε με Ιβάν"

του Γιώργου Κτενά
Φοβερές ατάκες Παπαδόπουλου για Άλτμαν, ΠΑΟΚ - "Κλωναρίδης ναι, Φορτούνης όχι", "Ξέφυγε με Ιβάν"

Ο πρώην "κόκκινος" έχει αντιμετωπίσει στο Ισραήλ τον άσο που ετοιμάζεται να πάρει ο Παναθηναϊκός και τον αποθεώνει: "Ξέρει μπάλα, παίζει δεκάρι" – Τι λέει για Ολυμπιακό;

Πολύ καλός παίκτης, ταχυδυναμικός, που θυμίζει τον Κλωναρίδη στις φυσικές δυνάμεις αλλά όχι τον Φορτούνη στην τεχνική κατάρτιση, χαρακτήρισε τον Όμρι Άλτμαν σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ο 28χρονος άσος, που έχει συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του Ισραήλ με τις φανέλες των Χάποελ Μπνέι Σαχνίν, Χάποελ Ακρέ και Χάποελ Κφαρ Σαμπά, σχολίασε ακόμα ότι ο Ισραηλινός άσος χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και ότι ξέρει μπάλα και μπορεί να σκοράρει.

Ακόμα, μίλησε για την πρώτη ομάδα του, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ που πλέον είναι δεύτερη δύναμη στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού.

"Είναι πολύ καλός παίκτης, είναι ταχυδυναμικός και γρήγορος. Ξέρει μπάλα, σίγουρα θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό, αλλά θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί. Το ποδόσφαιρο στο Ισραήλ είναι περισσότερο ελεύθερο, δεν έχει πολλή τακτική, για αυτό χρειάζεται να του δώσει χρόνο ο Παναθηναϊκός μέχρι να συνηθίσει", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog.gr ο Γιάννης Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε για τον Ισραηλινό άσο και το αν μπορεί να πάρει φανέλα βασικού στον Παναθηναϊκό:

"Δεν ξέρω τι προσθαφαιρέσεις θα έχει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός, αλλά πιστεύω ότι θα μπορέσει να βοηθήσει με τον καιρό. Πρέπει να τον πιστέψουν, γιατί είναι νεαρός και θα πρέπει να τον περιβάλλουν με εμπιστοσύνη για να πιάσει υψηλή απόδοση".

"Κλωναρίδης ναι, Φορτούνης όχι"

Ποια είναι η θέση του μέσα στο γήπεδο;

"Παίζει δεκάρι, αλλά και σε όλες τις θέσεις μπροστά στην επιθεση. Δεν έχει τόσο καλή τεχνική κατάρτηση, όπως ο Φορτούνης για παράδειγμα, καθώς στηρίζεται κυρίως στις φυσικές του δυνάμεις. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι μοιάζει με τον Κλωναρίδη, γιατί έχει ταχύτητα και την αξιοποιεί. Ξέρει μπαλίτσα και μπορεί να σκοράρει".

"Έχει ξεφύγει με Σαββίδη"

Το σχόλιό σου για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, που δείχνουν ότι την επόμενη σεζόν θα είναι οι δύο ομάδες που θα κοντραριστούν για το πρωτάθλημα;

"Ο Ολυμπιακός είναι πάντα το φαβορί για το πρωτάθλημα, πιστεύω ότι θα φτιάξει καλύτερη ομάδα σε σχέση με πέρσι. Κι ο ΠΑΟΚ θα είναι δυνατός την επόμενη αγωνιστική περίοδο, δείχνει οτι έχει δυναμώσει με τον Σαββίδη και σε επίπεδο οργάνωσης έχει ξεφύγει. Ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη δύναμη στην Ελλάδα, μετά από τον Ολυμπιακό".

Τέλος, πες μας δύο λόγια για τα δικά σου νέα;

"Έχω υπογράψει με τη κυπριακή Νέα Σαλαμίνα και το βράδυ της Τρίτης θα είμαι εκεί γιατί ξεκινάμε την προετοιμασία μας. Υγεία να έχουμε και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Είχα κακή χρονιά στη Βέροια, να φύγει και να μην ξανάρθει ποτέ τέτοια χρονιά".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags