Facebook Pixel Έτσι "γκρεμίζει" το ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος - "Θηρίο" από το NBA, φτιάχνει τρομερό δίδυμο με Μπουρούση!
| 2017-06-28 10:00:00

Έτσι "γκρεμίζει" το ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος - "Θηρίο" από το NBA, φτιάχνει τρομερό δίδυμο με Μπουρούση!

Έτσι "γκρεμίζει" το ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος - "Θηρίο" από το NBA, φτιάχνει τρομερό δίδυμο με Μπουρούση!

Ποιος εξαιρετικός σέντερ, που έχει σημαντική και πολυετή παρουσία στον «μαγικό κόσμο», έχει μπει στο στόχαστρο του Τσάβι Πασκουάλ; Tο SportDog.gr κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη.

Ο Παναθηναϊκός σιγά σιγά έχει αρχίσει να "χτίζει" το ρόστερ της νέας χρονιάς, με άμεση προτεραιότητά του να είναι η διατήρηση του βασικού του κορμού.

Ήδη έμεινε ο Κένι Γκάμπριελ, δύσκολα, όμως, θα γίνει το ίδιο και με τους Μάικ Τζέιμς και Κρις Σίνγκλετον, αν και για τον δεύτερο οι Πράσινοι θα κάνουν μεγάλο αγώνα για να τον κρατήσουν. 

Την ίδια ώρα, ο Τσάβι Πασκουάλ "ξεσκονίζει" την αγορά των ΗΠΑ, στη προσπάθειά του να βρει έναν ψηλό, ώστε να τον προσθέσει δίπλα στον Γιάννη Μπουρούση. Τέτοιος ψηλός δεν φαίνεται να υπάρχει στην Ευρώπη και έτσι ο Ισπανός προπονητής του Παναθηναϊκού έχει στρέψει το βλέμμα του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Εκεί, όπου υπάρχουν επιλογές, όπως ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Σπλίτερ, ο οποίος διαθέτει και εμπειρία Ευρωλίγκας, έχοντας μπόλικα χρόνια στη διοργάνωση. Και είναι πολύ γνώριμος στον Πασκουάλ από την αγωνιστική τους αντιπαράθεση στην Ισπανία. 

Ο θηριώδης σέντερ (2,11 μ.) είναι 32 ετών, έχει σημαντική και πολυετή παρουσία στον "μαγικό κόσμο" (έπαιξε στους Σπερς για πέντε χρόνια) και φαίνεται να είναι θετικός να επιστρέψει στην Ευρώπη. 



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags