Facebook Pixel Ποια Ζενίτ και ποια Τσέλσι; Απρόσμενη εξέλιξη στην καριέρα του Μανωλά – Τι συνέβη με τον Έλληνα άσο;
| 2017-06-30 11:00:00

Ποια Ζενίτ και ποια Τσέλσι; Απρόσμενη εξέλιξη στην καριέρα του Μανωλά – Τι συνέβη με τον Έλληνα άσο;

Ποια Ζενίτ και ποια Τσέλσι; Απρόσμενη εξέλιξη στην καριέρα του Μανωλά – Τι συνέβη με τον Έλληνα άσο;

Εκεί που ετοιμαζόταν για μεγάλη μεταγραφή ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, ξαφνικά όλα ανατράπηκαν! Πώς ο πρώην στόπερ των Ερυθρολεύκων έμεινε στα "κρύα του λουτρού"... 

Μπορεί ο Κώστας Μανωλάς να βρέθηκε μια ανάσα από μια πολύ μεγάλη μεταγραφή, τουλάχιστον όσον αφορά το οικονομικό της κομμάτι, αλλά το deal με τη Ζενίτ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, παρότι τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η συμφωνία ανάμεσα στη ρωσική ομάδα και τη Ρόμα ήταν δεδομένη. 

Πλέον, είναι γεγονός ότι ο σύλλογος της Αγίας Πετρούπολης έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της και δε φαίνεται πως υπάρχει πρόθεση να επανέλθει για τον Έλληνα αμυντικό, μετά το οριστικό, όπως λένε οι πληροφορίες, "ναυάγιο" των διαπραγματεύσεων. 

Την ίδια στιγμή, δείχνει να τελείωσε και μία άλλη μεγαλύτερη προοπτική στην καριέρα του Κώστα Μανωλά, που αφορούσε μια πιθανή μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ, μέσω της πρωταθλήτριας Τσέλσι, καθώς η λονδρέζικη ομάδα δε φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα άσο, ενώ είναι γεγονός πως στην πραγματικότητα δεν μπήκε ποτέ "σφήνα" στη Ζενίτ.

Η αγγλική ομάδα κοιτάζει άλλους στόχους, ενώ ετοιμάζεται να ξοδέψει αυτή την περιόδο παραπάνω από 60 εκ. ευρώ για να αποκτήσει από τη Γιουβέντους τον Άλεξ Σάντρο, χωρίς, πάντως, να μπορεί να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο να κάνει κίνηση για τον παίκτη κάποια άλλη στιγμή.

Όπως και να έχει και με τα υπάρχοντα δεδομένα, η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά πηγαίνει πάλι πίσω και αυτή τη στιγμή ο παίκτης δεν έχει στα χέρια του κάποια άλλη πρόταση.

Μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες, το γεγονός ότι δεν προχώρησε ούτε αυτή τη φορά η μετακίνηση του Έλληνα άσου σε άλλη ομάδα οφείλεται αποκλειστικά σε δικούς του λανθασμένους χειρισμούς.  

Βέβαια, ο Κώστας Μανωλάς είναι δεδομένα, πλέον, ένας τοπ κλας αμυντικός και μπορεί να προκαλέσει ανά πάσα στιγμή το ενδιαφέρον οποιασδήποτε καλής ευρωπαϊκής ομάδας, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags