Facebook Pixel Ανατροπή πλάνων στον Ολυμπιακό – «Ακυρώνονται» μεταγραφές - Τα πάνω-κάτω από τον ξένο «φευγάτο»!
| 2017-07-01 20:15:00

Ανατροπή πλάνων στον Ολυμπιακό – «Ακυρώνονται» μεταγραφές - Τα πάνω-κάτω από τον ξένο «φευγάτο»!

Ανατροπή πλάνων στον Ολυμπιακό – «Ακυρώνονται» μεταγραφές - Τα πάνω-κάτω από τον ξένο «φευγάτο»!

Αλλαγή μεταγραφικού σχεδιασμού στον Πειραιά εξαιτίας "ερυθρόλευκου" άσου που τελικά μάλλον μένει στο ρόστερ! Ποιος τα ανέτρεψε όλα και ποιος συμπαίκτης του τον ...βοήθησε;

Το μήνυμα "σπίτι, σπιτάκι μου" από το Ρέντη σε άπταιστα ελληνικά από τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθιστά σαφές πως διαφοροποιούνται σε σημαντικό βαθμό τα δεδομένα για τους μπακ του Ολυμπιακού στη φετινή περίοδο.

Ο διεθνής Νορβηγός έδειξε ότι νιώθει σαν στο ...σπίτι του στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Ερυθρολεύκων και γενικότερα στην ομάδα κι έτσι, έπειτα από μια μακρά περίοδο δεύτερων και τρίτων σκέψεων σχετικά με το μέλλον του στο Λιμάνι, φαίνεται τώρα πως το έχει πάρει απόφαση να παραμείνει κάτοικος Πειραιά και μάλιστα, είναι μια προοπτική που του αρέσει πολύ. Γι' αυτό και εκδηλώθηκε με αυτόν τον τρόπο στα social media.

Ασφαλώς και πολύ μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε ο τρόπος με τον οποίο τον προσέγγισε ο Μπεσνίκ Χάσι, που του έδειξε αμέσως πόσο πολύ τον υπολογίζει και τον περιμένει, σε αντίθεση με την ψυχρή αντιμετώπιση που βίωσε πέρυσι από τον Πάουλο Μπέντο.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός μπορεί να υπολογίζει φέτος σε μια εσωτερική μεταγραφή, που αλλάζει τις ισορροπίες στα μπακ, μια και υπήρχε πλάνο ακόμα και για απόκτηση δύο πλάγιων αμυντικών. Ενός για τα δεξιά (αφού ο Ελαμπντελαουί εμφανιζόταν περίπου ως "φευγάτος" το προηγούμενο διάστημα), με προτεραιότητα στον Βασίλη Τοροσίδη και ενός για τα αριστερά, με κάποιον έμπειρο ξένο παίκτη

Ωστόσο, αν ο Ομάρ αποδείξει ότι έχει επανέλθει στο 100% τότε είναι πολύ πιθανό οι Ερυθρόλευκοι να μην κινηθούν καν για μπακ, μια και ο Ντιόγκο Φιγκέιρας είναι "πασπαρτού" και μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ με το σπαθί του διεκδικεί θέση βασικού στ' αριστερά ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος αποτελεί και την ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής στην "ερυθρόλευκη" προετοιμασία.

Με δεδομένο ότι και ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια έχει συμβόλαιο, οι Ερυθρόλευκοι μοιάζουν αυτή τη στιγμή να είναι πλήρεις στις θέσεις των μπακ και να μη χρειάζονται αλλαγές. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι θα ξεκαθαρίσουν πολλά στα φιλικά που έρχονται, οπότε και θα αποφασίσει ο Μπεσνίκ Χάσι πώς θα πορευτεί στο συγκεκριμένο τομέα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags