Facebook Pixel Κακές οι φήμες στη Βιέννη για τον άσο που πάει να πάρει η "Ένωση" - Μεγάλο ταλέντο αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-07-03 12:15:00

Κακές οι φήμες στη Βιέννη για τον άσο που πάει να πάρει η "Ένωση" - Μεγάλο ταλέντο αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Κακές οι φήμες στη Βιέννη για τον άσο που πάει να πάρει η "Ένωση" - Μεγάλο ταλέντο αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να είναι καλός παίκτης, ωστόσο στη Ραπίντ λένε πως δεν ήταν και ο καλύτερος επαγγελματίας – Ποιος τον φέρνει στην ΑΕΚ και με τι συμφωνία που «μαρτυρά» πολλά;

"Τελειωμένη" θεωρείται η μεταγραφή του Άρνορ Τραούστασον στην ΑΕΚ, καθώς υπάρχει πλήρης συμφωνία της ΑΕΚ τόσο με τον παίκτη, όσο και με τη Ραπίντ Βιέννης.

Η πρόταση της Ένωσης αφορά τον δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο (χωρίς loan fee), με την ελληνική ομάδα να καλύπτει ολόκληρο το συμβόλαιο και να διατηρεί buy out για του χρόνου στο 1 εκ. ευρώ.

To deal για τον 24χρονο διεθνή άσο έγινε μέσω του γνωστού ατζέντη, Μάρτιν Νταλίν, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ταλαντούχο παίκτη, για τον οποίο, όμως, δεν ακούγονται και τα καλύτερα για τον επαγγελματισμό του.

Όπως λέγεται στη Βιέννη, ο νεαρός άσος δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί πέρυσι στις συνθήκες της χώρας και του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα ένα χρόνο μετά την απόκτησή του η Ραπίντ να αναγκαστεί να τον "βγάλει στο σφυρί".

Μάλιστα, παρόλο που είχε ξοδέψει 2 εκ. ευρώ (πολύ σημαντικό ποσό για τα δεδομένα του συλλόγου) τον δίνει δανεικό χωρίς κανένα όφελος και με οψιόν αγοράς στο μισό των χρημάτων που ξόδεψε.

Ενδεικτικό, δηλαδή, της επιθυμίας της ομάδας να απαλλαγεί από την παρουσία ενός παίκτη που όχι μόνο δεν μπόρεσε να προσφέρει αγωνιστικά, αλλά προκάλεσε και αρνητικές εντυπώσεις με τη συμπεριφορά του.

Όπως και να έχει, πάντως, μια μεταγραφή σε ένα νέο πρωτάθλημα και σε μια διαφορετική χώρα μπορεί σίγουρα να αποτελέσει ένα καινούργιο ξεκίνημα για τον ποδοσφαιριστή, που δεδομένα έχει τα προσόντα για να διακριθεί στην ΑΕΚ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags