Facebook Pixel «Συναγερμός» στο ΣΕΦ για κορυφαίο παίκτη - Ομάδα πληρώνει τη ρήτρα και τον ...κλέβει από Ολυμπιακό;
| 2017-07-03 22:15:00

«Συναγερμός» στο ΣΕΦ για κορυφαίο παίκτη - Ομάδα πληρώνει τη ρήτρα και τον ...κλέβει από Ολυμπιακό;

«Συναγερμός» στο ΣΕΦ για κορυφαίο παίκτη - Ομάδα πληρώνει τη ρήτρα και τον ...κλέβει από Ολυμπιακό;

Απρόσμενο διαζύγιο στο λιμάνι με πολύ σημαντικό άσο του Σφαιρόπουλου; Το ξέρατε ότι είχε NBA out μέχρι τα μέσα Ιουλίου; Διάβασε γιατί έχουν «αναστατωθεί» οι ερυθρόλευκοι!

Ο Κεμ Μπιρτς έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά με τον Ολυμπιακό, αλλά την ίδια ώρα έχει όρο μέχρι τα μέσα του Ιούλη, σύμφωνα με τον οποίο μπορεί να μεταπηδήσει στο ΝΒΑ.

Ο Καναδός σέντερ, που ξεκίνησε εντυπωσιακά στους Πειραιώτες, αλλά δεν είχε το ανάλογο τελείωμα στη σεζόν, θέλει διακαώς να κάνει ένα ακόμη τεράστιο άλμα, πηγαίνοντας στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του sportdog.gr, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων, υπάρχει διαφορά, όμως, από αυτό το σημείο μέχρι να πάρει προσφορά στα χέρια του. Ελπίζει μέχρι να εκπνεύσει η προθεσμία κάποια από τις ομάδες του ΝΒΑ να του προσφέρει συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός ούτε για αστείο θέλει να ακούει τέτοια πράγματα. Και θεωρεί ότι ο Μπιρτς θα είναι πολύ καλός τη δεύτερη σεζόν, αλλά και ξέρει ότι δεν είναι εύκολο να βρει καλό ψηλό.

Σε λίγες μέρες θα δούμε ποιανού τελικά η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα, αν και βέβαια ο Καναδός δεν βλέπει με κακό μάτι την παραμονή του στο ΣΕΦ. Απλά θέλει ΝΒΑ και το θέλει τώρα... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags