Facebook Pixel Αυτός "κρύβεται" πίσω από τα "ναυάγια" Μποκανί κι Οφόε – Απίστευτο ποιος "πρόδωσε" τον Ολυμπιακό...
| 2017-07-04 11:30:00

Αυτός "κρύβεται" πίσω από τα "ναυάγια" Μποκανί κι Οφόε – Απίστευτο ποιος "πρόδωσε" τον Ολυμπιακό...

Αυτός "κρύβεται" πίσω από τα "ναυάγια" Μποκανί κι Οφόε – Απίστευτο ποιος "πρόδωσε" τον Ολυμπιακό...

Υπάρχει εξήγηση και "καυτό" παρασκήνιο πίσω απ' τις δύο αποτυχημένες μεταγραφές των "ερυθρολεύκων". Τι έγινε και πώς την πάτησαν στον Πειραιά; Το sportdog.gr αποκαλύπτει!

Είναι δυνατόν να έριξε τον Ολυμπιακό σε τέτοιες "λακούβες" και να του δημιούργησε τόσες περιπέτειες; Αυτό είναι ένα ερώτημα που εκφράζουν πολλοί τις τελευταίες ώρες για τον διάσημο μάνατζερ, Κριστόφ Ενροτό, του οποίου οι σχέσεις με τους Ερυθρολεύκους έχουν περάσει από "40 κύματα" από την εποχή της παρουσίας του Κέβιν Μιραλάς στην ομάδα του Πειραιά...

Οπως συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι δύο πλευρές προσπάθησαν να συνεργαστούν ώστε να προκύψει κάτι πραγματικά ενδιαφέρον, όπως αποδείχτηκε πως ήταν οι περιπτώσεις των Μιλιβόγεβιτς και Μαζουακού, τους οποίους ο διάσημος ατζέντης "έστειλε" στο Λιμάνι του Πειραιά.

Κάπως έτσι, ο γνωστός Βέλγος επιχειρήσει να προσφέρει και πάλι διπλή βοήθεια στους Ερυθρολεύκους, με το να προτείνει και να προχωρήσει σημαντικά τις υποθέσεις τόσο του Ντιεμερσί Μποκανί όσο και το Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε. Όμως στο τέλος φαίνεται πως θα αποδειχθεί "άνθρακες ο θησαυρός"...

Ολοι θυμούνται ακόμα το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Κογκολέζο επιθετικό, ο οποίος αποδείχτηκε ανέτοιμος και με σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να μην υπογράψει στην ομάδα.

Σε ναυάγιο όμως όλα δείχνουν ότι οδηγείται και το δεύτερο ...συνοικέσιο που επιχείρησε φέτος ο Ενροτό με τους Ερυθρολεύκους και δεν είναι άλλο από αυτό με τον Οφόε. Οι Πειραιώτες πίστεψαν ότι είχαν αποκτήσει το "πάνω χέρι" στην υπόθεση της μεταγραφής του από τη Λέγκια, όμως όπως όλα δείχνουν, ήρθαν ξαφνικά τα πάνω-κάτω και τώρα ο Βέλγος μέσος εμφανίζεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη ρωσική, Κράσνονταρ.

Τι εμφανίζεται να λέει, όμως, στο περιβάλλον του ο Ενρτοτό γι' αυτό το σερί αποτυχημένων προτάσεων προς τον Ολυμπιακό; Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, ο Ενροτό είχε προειδοποιήσει τους Ερυθρολεύκους για τους κινδύνους στην υπόθεση του Μποκανί και ουσιαστικά, γι' αυτό οι Πειραιώτες έκαναν εξονυχιστικούς ελέγχους στον παίκτη. Ο Ενροτό δεν τα είχε παρουσιάσει όλα ρόδινα, είχε σημειώσει τους πιθανούς κινδύνους και δεν θέλησε να κοροϊδέψει τους Πειραιώτες σχετικά με την κατάσταση του παίκτη.

Ωστόσο, ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση έχει δημιουργήσει το διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Οφόε, καθώς ο Ενροτό φαινόταν να έχει τον πλήρη έλεγχο της υπόθεσης. Κι όμως, σύμφωνα με φήμες, ο Βέλγος ατζέντης έπεσε θύμα της ...ραδιουργίας του ποδοσφαιριστή! Καθώς όπως ακούγεται στη μανατζερική πιάτσα, ο παίκτης πρόδωσε τον ατζέντη του και έκλεισε τη δουλειά με την Κράσνονταρ μέσω άλλου εκπροσώπου, την ώρα που ο Ενροτό έδινε μάχη για να τον αποδεσμεύσει από τη Λέγκια!

Ετσι, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο Ενροτό εμφανίζεται να ενημέρωσε τους Ερυθρολεύκους ότι ο Οφόε τον "πρόδωσε" και ότι έκλεισε τη δουλειά με τους Ρώσους πίσω από την πλάτη του, αναγκάζοντας τώρα τον Ολυμπιακό να ξεκινήσει από την αρχή την αναζήτηση για το βασικό "8άρι" του.

Μένει βέβαια να φανεί αν όντως, θα ολοκληρωθεί η μετακόμιση του Οφόε στη Ρωσία, όπως και το αν όσα ακούγονται ότι λέει ο Ενροτό έχουν όντως βάση ή είναι απλές δικαιολογίες...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags