Facebook Pixel Τόσα δίνουν στο λιμάνι για φοβερό εξτρέμ - Ανατροπή με Οφόε, "χάλασε" τη μεταγραφή λόγω ...Ολυμπιακού!
| 2017-07-05 14:30:00

Τόσα δίνουν στο λιμάνι για φοβερό εξτρέμ - Ανατροπή με Οφόε, "χάλασε" τη μεταγραφή λόγω ...Ολυμπιακού!

Τόσα δίνουν στο λιμάνι για φοβερό εξτρέμ - Ανατροπή με Οφόε, "χάλασε" τη μεταγραφή λόγω ...Ολυμπιακού!

Ποιες είναι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας που είναι στα σκαριά για τους "ερυθρόλευκους" και τι ακριβώς συνέβη στο περίφημο σήριαλ με τον Bέλγο; Οι απαντήσεις στο sportdog.gr...

"Τελειωμένη" θεωρείται η μεταγραφή του Μεχντί Καρσελά στον Ολυμπιακό, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από το Βέλγιο, με τους Ερυθρόλευκους να προσφέρουν στη Γρανάδα ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ για την ολοκλήρωση του deal.

Όσον για την Μπενφίκα, όπως σας ενημερώσαμε και χθες, δεν μπήκε ποτέ εμπόδιο στη μεταγραφή, αξιώνοντας χρήματα όπως γράφτηκε, μιας και η πορτογαλική ομάδα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους πρωταθλητές, ωστόσο υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορεί να πάρει κάποιο σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

Από εκεί και πέρα, ο Μαροκινός άσος φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη το συμβόλαιο που θα απολαμβάνει στον Πειραιά και το οποίο θα προβλέπει αξιόλογες απολαβές, αλλά όχι πάνω από 1 εκ. ευρώ το χρόνο όπως ανέφεραν δημοσιεύματα.

Ήθελε Ολυμπιακό, καμία αναφορά στα γόνατα

Την ίδια στιγμή, άλλες πληροφορίες από το Βέλγιο αποκαλύπτουν τι ακριβώς συνέβη με την περιβόητη περίπτωση του Οτζίτζα Οφόε. Η Κράσνονταρ φέρεται να κάλυψε τις απαιτήσεις της Λέγκια, προσφέροντας για την αγορά του παίκτη 5 κ. ευρώ και στον ποδοσφαιριστή 2 εκ. ευρώ το χρόνο. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής δέχτηκε ισχυρές πιέσεις να αποδεχθεί τη συγκεκριμένη προσφορά, μιας και προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό!

Αρχικά, λοιπόν, είπε "ναι" στη "χρυσή" πρόταση των Ρώσων, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να ...τινάξει τη συμφωνία στον αέρα, μιας και θεώρησε ότι δεν ήταν η κατάλληλη επιλογή για την καριέρα του. Μάλιστα, στο Βέλγιο παρουσιάζουν αυτή ως βασική αιτία του "ναυαγίου" και δεν κάνουν καμία αναφορά στο πρόβλημα που φέρεται να διαπιστώθηκε στα γόνατα του παίκτη.

Τα χρήματα του Ολυμπιακού και ο αντι-Οφόε

Πλέον, η Λέγκια εξακολουθεί να πουλάει τον ποδοσφαιριστή έναντι 5 εκ. ευρώ, ενώ του προσφέρει νέο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1 εκ. ευρώ το χρόνο. Ένα ποσό, βεβαίως, που υπολείπεται της πρότασης που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός, η οποία ήταν στο 1,3 εκ. ευρώ και με τα μπόνους έφτανε στο 1,5 εκ. ευρώ.

Από την άλλη, όμως, ο Ολυμπιακός, που χθες διέρρευσε ότι δε θα ασχοληθεί άλλο με τον Οτζίτζα Οφόε, ποτέ δεν πλησίασε τις απαιτήσεις της Λέγκια, καθώς έδινε 2,5 εκ. ευρώ με διάθεση να ανέβει έως τα 3 εκ. ευρώ, όπως λένε στο Βέλγιο.

Πλέον, λοιπόν, οι πρωταθλητές ρίχνουν όλο το βάρος στην απόκτηση του Γκιγιόμ Ζιλέ, με τις πληροφορίες από το Βέλγιο να αναφέρουν ότι η μεταγραφή του στον Πειραιά είναι δεδομένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δεν είναι μόνο ο Καρίμ - Άλλοι πέντε παίκτες στο "στόχαστρο" του Χάσι - Δείτε ποιοι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags