Facebook Pixel Κάτι... βρωμάει με Ντιόπ
| 2011-07-18 10:40:00

Κάτι... βρωμάει με Ντιόπ

Κάτι... βρωμάει με Ντιόπ

Τι γίνεται ρε παιδιά με την περίπτωση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στην ΑΕΚ; Γιατί πολύ περίεργα είναι τα πράγματα που μαθαίνουμε εδώ στον σκύλο...

Την ώρα που οι ΑΕΚτζήδες οπαδοί παραλυρούν για τη μεταγραφή του Έιντουρ Γκούντγιονσεν στην ΑΕΚ, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ δεν βρίσκεται καν στη Σλοβενία για προετοιμασία αλλά πήρε και άλλη παράταση στην άδειά του μέχρι την Τετάρτη.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ντιόπ είναι γνωστό (επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της γυναίκας του και θέλει να είναι κοντά της), ωστόσο, τα πραγμάτα είναι πολύ πιο σοβαρά απ' ότι φαίνονται. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η περίπτωση να μείνει ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ στην Ένωση είναι κατά 80%. Αυτό διαρρέει βέβαια η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ.

Γιατί, το... θηρίο πιέζει ασφυκτικά για να φύγει, όπως είχε κάνει και ο Αραούχο πριν από έναν χρόνο, με τη διαφορά ότι η συμπεριφορά του Αφρικανού μέσου είναι πιο επαγγελματική. Μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι την άδεια μέχρι την Τετάρτη ο Ντιόπ δεν την πήρε έτσι απλά για τους γνωστούς λόγους, αλλά για να αποφασίσει αν θα μείνει ή θα φύγει.

Ακόμα δεν επιβεβαιώνεται τίποτα. Δεν είναι περίεργο όμως που όλα αυτά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες; Έρχεται ο Γκούντγιονσεν, φεύγει ο Ντιόπ. Έρχεται βαρύ συμβόλαιο, αδειάζει βαρύ συμβόλαιο. Να σημειωθεί συν τοις άλλοις, ότι στην πιάτσα επικρατούν φήμες, πως ο Σενεγαλέζος παίκτης έχει δελεαστικότατη πρόταση από τα Αραβικά Εμιράτα.

Τώρα αν αληθεύουν όλα αυτά θα το μάθουμε στην πορεία. Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση έχει πολύ ζουμί...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags