18/07/11 - 10:40

Κάτι... βρωμάει με Ντιόπ

Τι γίνεται ρε παιδιά με την περίπτωση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στην ΑΕΚ; Γιατί πολύ περίεργα είναι τα πράγματα που μαθαίνουμε εδώ στον σκύλο...

Κάτι... βρωμάει με Ντιόπ
52.708views 0shares

Την ώρα που οι ΑΕΚτζήδες οπαδοί παραλυρούν για τη μεταγραφή του Έιντουρ Γκούντγιονσεν στην ΑΕΚ, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ δεν βρίσκεται καν στη Σλοβενία για προετοιμασία αλλά πήρε και άλλη παράταση στην άδειά του μέχρι την Τετάρτη.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ντιόπ είναι γνωστό (επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της γυναίκας του και θέλει να είναι κοντά της), ωστόσο, τα πραγμάτα είναι πολύ πιο σοβαρά απ' ότι φαίνονται. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η περίπτωση να μείνει ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ στην Ένωση είναι κατά 80%. Αυτό διαρρέει βέβαια η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ.

Γιατί, το... θηρίο πιέζει ασφυκτικά για να φύγει, όπως είχε κάνει και ο Αραούχο πριν από έναν χρόνο, με τη διαφορά ότι η συμπεριφορά του Αφρικανού μέσου είναι πιο επαγγελματική. Μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι την άδεια μέχρι την Τετάρτη ο Ντιόπ δεν την πήρε έτσι απλά για τους γνωστούς λόγους, αλλά για να αποφασίσει αν θα μείνει ή θα φύγει.

Ακόμα δεν επιβεβαιώνεται τίποτα. Δεν είναι περίεργο όμως που όλα αυτά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες; Έρχεται ο Γκούντγιονσεν, φεύγει ο Ντιόπ. Έρχεται βαρύ συμβόλαιο, αδειάζει βαρύ συμβόλαιο. Να σημειωθεί συν τοις άλλοις, ότι στην πιάτσα επικρατούν φήμες, πως ο Σενεγαλέζος παίκτης έχει δελεαστικότατη πρόταση από τα Αραβικά Εμιράτα.

Τώρα αν αληθεύουν όλα αυτά θα το μάθουμε στην πορεία. Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση έχει πολύ ζουμί...