Facebook Pixel Γιατί ο Χάσι "καθάρισε" Καρίμ - Καυτό παρασκήνιο με τον Αλβανό και τον Εμενίκε - Τι ζήτησε από Μαρινάκη
| 2017-07-06 14:45:00

Γιατί ο Χάσι "καθάρισε" Καρίμ - Καυτό παρασκήνιο με τον Αλβανό και τον Εμενίκε - Τι ζήτησε από Μαρινάκη

Γιατί ο Χάσι "καθάρισε" Καρίμ - Καυτό παρασκήνιο με τον Αλβανό και τον Εμενίκε - Τι ζήτησε από Μαρινάκη

Ποιος είναι η βασική αιτία που ο Αλβανός προπονητής "τελειώνει" τον Ιρανό επιθετικό απ΄ τους "ερυθρόλευκους"; Γιατί έχει ζητήσει κι άλλον παίκτη στη γραμμή κρούσης; Διαβάστε...

Μετά την απόκτηση του Εμάνουελ Εμενίκε ο Ολυμπιακός "φουλάρει" πλέον για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Μίλος Κοσάνοβιτς θεωρείται "κλεισμένος" από τον Ολυμπιακό, ωστόσο παραμένει "stand by" μήπως βρεθεί κάτι καλύτερο στην αγορά.

Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος, όμως, είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς οι απαιτήσεις της Κόνιασπορ είναι αρκετά υψηλές.

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να "παλέψουν" για τον Σέρβο στόπερ, μιας και τον θεωρούν εξαιρετική λύση, αν και δεν αποκλείεται ήδη να έχουν προχωρήσει τη μεταγραφή και για επικοινωνιακούς λόγους να διαρρέεται ότι αυτή τη στιγμή δίνεται "μάχη" για την απόκτησή του.

Την ίδια στιγμή, σε πολύ καλό στάδιο βρίσκεται του Γκιγιόμ Ζιλέ, με τις πληροφορίες να λένε ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει το deal και ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα για εξετάσεις και υπογραφές.

Γιατί "τελείωσε" Ανσαριφάρντ, ποιον θέλει για φορ

Όσον αφορά την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, με την απόκτηση του Εμάνουελ Εμενίκε, ο Μπέσνικ Χάσι έχει ένα δυνατό "όπλο" στα χέρια του, ωστόσο όπως πρώτοι σάς αποκαλύψαμε έχει ζητήσει μία ακόμα μεταγραφή επιθετικού από τη διοίκηση.

Ο πρώην φορ της Φενέρ, άλλωστε, δεν αποτελεί 100% δική του εισήγηση, αν και ανέκρινε τη συγκεκριμένη κίνηση, μιας και επιθυμεί έναν επιθετικό που να παίζει περισσότερο εντός περιοχής, έναν παραδοσιακό στάικερ, "φορίσιο" όπως συνηθίζουν να λένε οι προπονητές, που να μην είναι περιφερειακός, όπως δηλαδή ο Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος αγωνίζεται και στα άκρα της γραμμής κρούσης.

Γι' αυτό, άλλωστε, ο Αλβανός προπονητής "έκοψε" από τα πλάνα του τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον Ιρανό να μην μπορεί να παίξει με τον τρόπο που επιθυμεί μέσα στο "κουτί". Εξάλλου, σε προηγούμενο ρεπορτάζ σάς ενημερώσαμε ότι πρώην επιθετικός του Πανιωνίου έχει βγει ήδη "στο σφυρί" από τους Πειραιώτες που αξιώνουν ακόμα και 1,5 εκ. ευρώ για την πώλησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το επόμενο "μπαμ" μετά τον Εμενίκε - Τρελές εξελίξεις με Καρίμ, πού πάει και με πόσα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags