Facebook Pixel Απίστευτο: Πρώην "πράσινος" διώχνει τον πρώην "κόκκινο" – Έτοιμος να επιστρέψει ...Super League
| 2017-07-07 11:00:00

Απίστευτο: Πρώην "πράσινος" διώχνει τον πρώην "κόκκινο" – Έτοιμος να επιστρέψει ...Super League

Απίστευτο: Πρώην "πράσινος" διώχνει τον πρώην "κόκκινο" – Έτοιμος να επιστρέψει ...Super League

Μπορεί να είναι συμπατριώτες και να ανήκουν στο ίδιο γραφείο μάνατζερ αλλά αυτά φαίνεται πως δεν έχουν σημασία. Ο κόουτς τον "καθαρίζει" κι αυτός γυρίζει Ελλάδα...

Μπορεί στη Ρόντα να μην έκανε την πορεία που ονειρευόταν, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου έχει μεγάλες φιλοδοξίες και ευελπιστεί ότι στη νέα του ομάδα, τη βελγική Κορτραϊκ, θα έχει την ευκαιρία να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει πάρει τα "κλειδιά" του συλλόγου και ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο αγωνιστικό τμήμα, καθώς το πλάνο που έχει στο μυαλό του περιλαμβάνει πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, προκειμένου να φτιάξει μια ομάδα πάνω στα δικά του "θέλω".

Ως γνωστόν ο Έλληνας τεχνικός έχει πάρει το "παιδί" του από τον Παναθηναϊκό, τον Αμπντούλ Τζελίλ Ατζαγκούν, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, ωστόσο φαίνεται πως δεν υπολογίζει σε έναν άλλον επιθετικό που έχει στη διάθεσή του, τον Θανάση Παπάζογλου, παρότι ανήκουν στο ίδιο γραφείο μάνατζερ.

Ο πρώην κόουτς του Τριφυλλιού προφανώς θέλει έναν πιο κινητικό επιθετικό για την κορυφή της επίθεσης, με αποτέλεσμα να έχει θέσει εκτός πλάνων τον έμπειρο φορ, με θητεία στην Ελλάδα σε Άρη, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και Ατρόμητο (παραχώρηση από Ολυμπιακό). 

Μάλιστα, ο 29χρονος άσος έχει πάρει το ...μήνυμα από τον προπονητή του και ήδη ψάχνεται για την επόμενη ομάδα του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Θανάσης Παπάζογλου κοιτάζει ήδη το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και φέρεται να συζητάει με ομάδες της Super League, χωρίς ακόμα να υπάρχει κάτι προχωρημένο.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags