Facebook Pixel Τον θέλει ο ΠΑΟ, γράφτηκε για τον Ολυμπιακό και τον "χτύπησε" η ΑΕΚ - Τρομερή "μάχη" για ...αντι-Αραούχο!
| 2017-07-08 12:00:00

Τον θέλει ο ΠΑΟ, γράφτηκε για τον Ολυμπιακό και τον "χτύπησε" η ΑΕΚ - Τρομερή "μάχη" για ...αντι-Αραούχο!

Τον θέλει ο ΠΑΟ, γράφτηκε για τον Ολυμπιακό και τον "χτύπησε" η ΑΕΚ - Τρομερή "μάχη" για ...αντι-Αραούχο!

Ποιος ξένος άσος βρίσκεται ψηλά στη λίστα της «Ένωσης» και γιατί είναι δύσκολη υπόθεση; Πώς θα μπορούσε να ξεσπάσει ...πόλεμος για τη χάρη του; Tο sportdog.gr κάνει αποκάλυψη.

Η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο "ναυάγησε" οριστικά για την ΑΕΚ, καθώς ο πρόεδρος της Λας Πάλμας ξεκαθάρισε χθες ότι ο παίκτης θα παραμείνει στην ισπανική ομάδα και πως έχει ενημερωθεί σχετικά και η Ένωση.

Μία εξέλιξη που την περίμεναν στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο και γι' αυτό εδώ και πολύ καιρό αναζητούν σέντερ φορ στην αγορά, μιας και όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε άλλα ρεπορτάζ η παραμονή του Ούγκο Αλμέιδα είναι εξαιρετικά δύσκολη (ο Τόμας Πέκχαρτ είναι ήδη παρελθόν).

Εκτός από τον Μάρκο Λιβάγια, στην ΑΕΚ αναζητούν έναν ακόμα επιθετικό, ο οποίος θα έρθει ως αντικαταστάτης του Σέρχιο Αραούχο και θα συνθέσει την τριπλέτα των επιθετικών για τη νέα σεζόν, μαζί με τον νεαρό Γιώργο Γιακουμάκη.

Ένας παίκτης, λοιπόν, που εξετάζεται από την Ένωση είναι και ο Νίκολα Στοϊλκοβιτς, ο Σέρβος φορ της Μπράγκα, που βρίσκεται πάντα στα υπόψη και του Παναθηναϊκού!

Η ΑΕΚ, δηλαδή, είναι η άλλη ελληνική ομάδα που έχει κάνει κρούση για τον παίκτη, όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες και ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας και όχι, φυσικά, ο Ολυμπιακός, για τον οποίο υπήρξαν τα σχετικά δημοσιεύματα.

Βέβαια, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, η ΑΕΚ στις πρώτες επαφές που έκανε για τον παίκτη δε βρήκε πρόσφορο έδαφος, όπως άλλωστε και ο Παναθηναϊκός, μιας και η Μπράγκα αξιώνει αρκετά χρήματα για την παραχώρηση του Σέρβου, ενώ προς το παρόν δε συζητάει το ενδεχόμενο του δανεισμού του.

Παρόλα αυτά, οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν εγκαταλείψει οριστικά τη συγκεκριμένη υπόθεση, την παρακολουθούν κι αν δουν ότι μπορούν να επανέλθουν (στο ενδεχόμενο που η Μπράγκα συζητήσει δανεισμό με οψιόν αγοράς) θα το κάνουν. Και σε αυτό το ενδεχόμενο, φυσικά, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότατα να προκύψει κάποια "κόντρα" με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επίσης περιμένει την πορτογαλική ομάδα να κάνει πίσω για να διαπραγματευτεί ξανά για τον 25χρονο διεθνή άσο.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα νέα σενάρια που προέκυψαν για το ενδεχόμενο της επιστροφής του Παναγιώτη Κονέ, η ΑΕΚ προς το παρόν δεν έχει κάνει καμία επαφή με τον παίκτη, παρόλο που σε σχέση με πέρυσι, όταν και τον ήθελε ο Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, είναι πολύ πιο θετικός στο να γυρίσει στην Ελλάδα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags