Facebook Pixel «Κόβουν» μεγάλο όνομα στην Ένωση - Γιατί δεν τον θέλει στην ομάδα ο Χιμένεθ - Αλλάζει όλο το πλάνο!
| 2017-07-11 12:00:00

«Κόβουν» μεγάλο όνομα στην Ένωση - Γιατί δεν τον θέλει στην ομάδα ο Χιμένεθ - Αλλάζει όλο το πλάνο!

«Κόβουν» μεγάλο όνομα στην Ένωση - Γιατί δεν τον θέλει στην ομάδα ο Χιμένεθ - Αλλάζει όλο το πλάνο!

Παρότι έχει παραστάσεις και καλό βιογραφικό, ο συγκεκριμένος άσος δεν ταιριάζει στα «θέλω» του τεχνικού της ΑΕΚ - Τι ποδοσφαιριστή προτιμάει ο κόουτς και για ποιο λόγο;

Το όνομα του Αλεξάντερ Κερζακόφ ήρθε τις τελευταίες ώρες δυναμικά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, ως υποψήφιος στόχος για τη δεύτερη θέση του σέντερ φορ.

Μάλιστα, όπως λέει το ρεπορτάζ, ο έμπειρος επιθετικός αυτοπροτάθηκε στην Ένωση, μιας και ψάχνεται να φύγει από τη Ζενίτ που δεν υπολογίζεται.

Πάντως, θεωρείται απίθανο η ΑΕΚ να ασχολείται όντως σοβαρά με τον Ρώσο στράικερ, μιας και δε φαίνεται να πληροί τις προϋποθέσεις (ηλικιακά και αγωνιστικά) που έχουν βάλει στο σύλλογο για τις φετινές μεταγραφές.

Μιλάμε, άλλωστε, για έναν επιθετικό στα 35 του χρόνια, με ολιγόλεπτες συμμετοχές την περυσινή σεζόν, που στην ουσία ψάχνει να κολλήσει τα τελευταία ένσημα στην καριέρα του.

Εξάλλου, όπως σας γράφαμε και χθες, στην Ένωση σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά να "ακυρώσουν" τη μεταγραφή του δεύτερου φορ και να κινηθούν για την απόκτηση ενός εξτρέμ, μιας και μόνο σίγουρη δε θεωρείται η παραμονή του Πατίτο, ο οποίος έχει τελευταία "περίεργη" συμπεριφορά.

Κάτι η εξαιρετική παρουσία του νεαρού Γιακουμάκη, ο οποίος φλερτάρει ακόμα και με τη φανέλα του βασικού, κάτι το γεγονός ότι ο Αλμέιδα δε δείχνει να διάθεση να συζητήσει τη λύση του συμβολαίου του, φαίνεται πως έχουν αλλάξει το πλάνο των Κιτρινόμαυρων για τη γραμμή κρούσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags