Facebook Pixel Φέρνουν εξαιρετικό παίκτη με ...απίστευτο τρόπο οι «ερυθρόλευκοι» - Να πώς κατάφεραν το μεγάλο deal
| 2017-07-11 22:30:00

Φέρνουν εξαιρετικό παίκτη με ...απίστευτο τρόπο οι «ερυθρόλευκοι» - Να πώς κατάφεραν το μεγάλο deal

Φέρνουν εξαιρετικό παίκτη με ...απίστευτο τρόπο οι «ερυθρόλευκοι» - Να πώς κατάφεραν το μεγάλο deal

Όλο το παρασκήνιο πίσω από τη μεταγραφή που έχουν στα σκαριά οι Ερυθρόλευκοι – Το διαπραγματευτικό «ατού», πώς «καθάρισαν» τoν αντίπαλο κι ο ...πόλεμος με τον ατζέντη!

Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Γιάγκος Βούκοβιτς, με τον Ολυμπιακό να χειρίζεται αριστοτεχνικά τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Σέρβου στόπερ, ο οποίος αποτελεί εισήγηση του Μπέσνικ Χάσι.

Αρχικά, οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν με το μέρος τους τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος με τη σειρά του φρόντισε να πιέσει αφόρητα τη διοίκηση της Κόνιασπορ να τον αφήσει να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα. Αυτό ήταν και το πιο ισχυρό διαπραγματευτικό "ατού" των πρωταθλητών στις σκληρές διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους.

Παράλληλα, όμως, οι Πειραιώτες κατόρθωσαν να βγάλουν από το παιχνίδι της απόκτησης του έμπειρου στόπερ τον βασικό τους αντίπαλο, την πιο δυνατή οικονομικά Φενέρ, η οποία μετά την παραχώρηση του Εμάνουελ Εμενίκε στην ελληνική ομάδα έκανε μοιραία πίσω για τον Σέρβο άσο της Κόνιασπορ.

Όσον αφορά το συμβόλαιο που θα απολαμβάνει ο διεθνής αμυντικός στον Ολυμπιακό, σίγουρα θα είναι καλύτερο απ' αυτό που έχει στην Τουρκία (600.000+ ευρώ το χρόνο), ωστόσο σε καμία περίπτωση δε θα είναι τριπλάσιο, όπως κυκλοφόρησε στον Τύπο.

Ο "πόλεμος" με τον μάνατζερ 

Η συγκεκριμένη διαρροή προήλθε από τον ίδιο τον μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος έπρεπε με κάποιο τρόπο να δικαιολογήσει γιατί πίεσε τόσο πολύ για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, μιας και αντιμετωπίστηκε πολύ εχθρικά από τους ανθρώπους της Κόνιασπορ. 

Ο λόγος για τον Τούρκο ατζέντη, Μουστάφα Εραϊντίν, ο οποίος την τριετία 2009-2012 ήταν τεχνικός διευθυντής της Κόνιασπορ. Έκτοτε, συνεργάζεται με την ξακουστή ολλανδική εταιρεία management SEG (που έφερε τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό) και ήταν αυτός που ανέλαβε όλο το deal για τον Γιάγκος Βούκοβιτς, με αποτέλεσμα να έρθει πολλές φορές σε ρήξη με την πρώην ομάδα του.

Γι' αυτό αναγκάστηκε να διαρρεύσει ότι το συμβόλαιο του πελάτη του στον Ολυμπιακό θα είναι τριπλάσιο απ' αυτό που του πρόσφερε η Κόνιασπορ και πως ο ίδιος δε θα είχε κανένα ...όφελος. Ήταν ένας τρόπος, δηλαδή, για να σταματήσουν τα "πυρά" που δεχόταν από τους ανθρώπους της Κόνιασπορ.

Σε καμία περίπτωση, λοιπόν, ο έμπειρος Σέρβος δε θα πάρει τόσο μεγάλο συμβόλαιο στον Πειραιά, αλλά συνολικά θα είναι εξαιρετικό και σαφώς ανώτερο από το προηγούμενο.

Παράλληλα, το πιο σημαντικό για τον παίκτη είναι ότι δείχνει να ...σιγουρεύει με αυτή τη μεταγραφή και τη θέση του στην εθνική Σερβίας ενόψει του Μουντιάλ, κάτι που φαίνεται να του ξεκαθάρισε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "πλάβι", Σλάβολιουμπ Μούσλιν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σενάριο για τεράστια πρόταση σε Έλληνα άσο - Γιατί τινάζει την μπάνκα ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags