Facebook Pixel Έρχεται ...χρυσή πρόταση στο λιμάνι για νεαρό άσο - Δεν μπορούν να πουν "όχι" με τίποτα οι Πειραιώτες!
| 2017-07-12 11:15:00

Έρχεται ...χρυσή πρόταση στο λιμάνι για νεαρό άσο - Δεν μπορούν να πουν "όχι" με τίποτα οι Πειραιώτες!

Έρχεται ...χρυσή πρόταση στο λιμάνι για νεαρό άσο - Δεν μπορούν να πουν "όχι" με τίποτα οι Πειραιώτες!

Τη στιγμή που ένας αμυντικός προβάρει την ερυθρόλευκη, ένας άλλος όλα δείχνουν πως αποχωρεί απ' την ομάδα! Για ποιον "σκάει" απίστευτη προσφορά πολλών εκατομμυρίων; 

Μπορεί χθες να μην υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση του Γιάγκος Βούκοβιτς, ωστόσο δεν προκύπτει από κάπου ότι υπάρχει εμπλοκή στην υπόθεση.

Αν, άλλωστε, υπήρχε περίπτωση να "ναυαγήσει" η μεταγραφή, θα είχε γίνει πρώτο θέμα στην Τουρκία, μιας και το όλο παρασκήνιο της συγκεκριμένης υπόθεσης με τον Τούρκο μάνατζερ του παίκτη και πρώην στέλεχος της Κόνιασπορ, έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο στη γείτονα χώρα, όπως σας αποκαλύψαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Υπάρχει, δηλαδή, η αισιοδοξία ότι είναι θέμα χρόνου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, ακόμα κι εντός της ημέρας, παρότι δεν μπορεί να είναι μόνο ...τυπικό το ζήτημα της καθυστέρησης που έχει προκύψει, μιας και στον Ολυμπιακό θα ενημέρωναν σχετικά για την πρόοδο της μεταγραφής.

Έρχεται η μεγάλη πρόταση για Ρέτσο

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως οι πιθανότητες αποχώρησης του Παναγιώτη Ρέτσου αυξάνονται σημαντικά, μετά και τη χθεσινή αποκάλυψη του sportdog.gr σχετικά με το μέλλον του Έλληνα αμυντικού.

Όπως σας γράφαμε και χθες, στο Λιμάνι περιμένουν πως μέσα στον Αύγουστο θα έρθει μεγάλη πρόταση για τον παίκτη, κάτι που φαίνεται πως επιβεβαιώνεται από νεότερες πληροφορίες που αναφέρουν πως υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Έλληνα άσο και είναι έτοιμη να τον αγοράσει.

Μάλιστα, όπως λέγεται, θα είναι τέτοια η προσφορά που θα φτάσει στα γραφεία των Ερυθρολεύκων που θα ικανοποιεί απόλυτα την ελληνική ομάδα και δε θα αφήνει πολλά περιθώρια για αρνητική απάντηση.

Το όνομα της ομάδας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται για τη Σαουθάμπτον, η οποία δεν μπορούσε να πλησιάσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και απέκτησε έναν επίσης νεαρό και ελπιδοφόρο στόπερ, τον Πολωνό Γιαν Μπέντναρεκ, από την Λεχ Πόζναν, με 7 εκ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι στο Λιμάνι θα έδιναν τον Έλληνα άσο με μία πρόταση που θα ξεπερνούσε ενδεχομένως και τα 12 κ. ευρώ κι αυτή την προσφορά φαίνεται πως υπάρχει σύλλογος έτοιμος να την καταθέσει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags