Facebook Pixel Τι «τρέχει» με τον ΠΑΟΚ και χαφ-θηρίο των 5 εκατ. ευρώ - Φοβερά πράγματα με τον Μακ στην Τούμπα!
| 2017-07-12 14:30:00

Τι «τρέχει» με τον ΠΑΟΚ και χαφ-θηρίο των 5 εκατ. ευρώ - Φοβερά πράγματα με τον Μακ στην Τούμπα!

Τι «τρέχει» με τον ΠΑΟΚ και χαφ-θηρίο των 5 εκατ. ευρώ - Φοβερά πράγματα με τον Μακ στην Τούμπα!

Ποια είναι η αλήθεια για το νέο όνομα που γράφτηκε και τι ισχύει εντέλει στο deal των «ασπρόμαυρων» με τη Ζενίτ για τον Σλοβάκο αστέρα; Οι απαντήσεις στο Sportdog.gr...

Μπορεί το όνομα του Εσίτι να εμφανίστηκε ξαφνικά χθες δυναμικά στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, ωστόσο στην πραγματικότητα είναι περίπτωση που δεν απασχολεί πλέον τον Δικεφάλο.

Συγκεκριμένα, οι Ασπρόμαυροι έκαναν κρούση στη Γάνδη για τον 23χρονο μέσο, προκειμένου να μάθουν αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος, αλλά η απάντηση που πήραν ήταν απαγορευτική.

Η τιμή πώλησης για τον θηριώδη παίκτη (1,89 μ.) ορίστηκε από τους Βέλγους στα 5 εκ. ευρώ, ποσό που ανάγκασε τον Δικέφαλο να αφήσει τη συγκεκριμένη επιλογή και να αρχίσει το ψάξιμο για μια παρόμοια λύση, έναν παίκτη, δηλαδή, με ίδια χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η αλήθεια για τον Μακ;

Όσον αφορά το deal του ΠΑΟΚ με τη Ζενίτ για το Ρόμπερτ Μακ, από την "ασπρόμαυρη" διοίκηση διέρρευσε ότι θα πληρωθεί το μισό συμβόλαιο του Σλοβάκου από τον Δικέφαλο, ήτοι 600.000 ευρώ και όχι ολόκληρο όπως ανέφεραν άλλες πληροφορίες.

Πάντως, είναι απορίας άξιον, αν όντως ισχύει αυτό, γιατί η Ζενίτ προτίμησε τον ΠΑΟΚ, ενώ είχε στα χέρια της πρόταση από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, που κάλυπτε ολόκληρο το συμβόλαιο του Σλοβάκου!

Αν και δεν αποκλείεται τελικά να έπαιξε ρόλο στη μεταγραφή και η επιθυμία του παίκτη, που ήθελε διακαώς να γυρίσει στην Τούμπα, θεωρείται μεγάλη επιτυχία για τον Δικέφαλο, ή τουλάχιστον έτσι παρουσιάζεται, το γεγονός ότι κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τη Ζενίτ για τον αγαπημένο παίκτη των οπαδών του ΠΑΟΚ, παρόλο που η ρωσική ομάδα μπορούσε να επιλέξει μια πιο συμφέρουσα προσφορά.

Από την άλλη, βέβαια, ερωτηματικό παραμένει και η οψιόν αγοράς που γράφτηκε ότι είναι στα 4 εκ. ευρώ, ενώ μόλις πέρυσι ο Δικέφαλος πούλησε στη Ζενίτ τον παίκτη με 3,5 εκ. ευρώ! Αν και είναι πιθανό αυτό να ήταν το ...μυστικό της επιτυχίας στο deal που πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Τα χρήματα, δηλαδή, για την αγορά του παίκτη και όχι τα λεφτά του συμβολαίου, που έτσι κι αλλιώς θα τα μοιραστεί με τη Ζενίτ, όπως, τουλάχιστον, ισχυρίζονται στην Τούμπα...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags