Facebook Pixel Γι' αυτό ...φεύγει ο Πρίγιοβιτς απ' τον ΠΑΟΚ – Φοβερή απάντηση για Μπαρτσελόνα και 7 εκατομμύρια ευρώ!
| 2017-07-13 10:30:00

Γι' αυτό ...φεύγει ο Πρίγιοβιτς απ' τον ΠΑΟΚ – Φοβερή απάντηση για Μπαρτσελόνα και 7 εκατομμύρια ευρώ!

Γι' αυτό ...φεύγει ο Πρίγιοβιτς απ' τον ΠΑΟΚ – Φοβερή απάντηση για Μπαρτσελόνα και 7 εκατομμύρια ευρώ!

Έξω φρενών οι άνθρωποι του Δικεφάλου μετά τη δήλωση του μάνατζερ του Σέρβου, στην… τσίτα οι φίλαθλοι της ομάδας! Τι μπορεί να "διώξει" τον παίκτη και τι λένε από τη διοίκηση;

"Φωτιές" άναψε η χθεσινή δήλωση του μάνατζερ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Μίλαν Κάλασαν, στην ιστοσελίδα "Blicsport", περί ενδιαφέροντος της Άρσεναλ, της Παρί Σεν Ζερμέν και της Νις για την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού.

Στον ΠΑΟΚ, βέβαια, δεν ανησυχούν ιδιαίτερα αφού στο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς υπάρχει ρήτρα 7 εκατομμυρίων ευρώ και ακόμα δεν έχει φτάσει στην Τούμπα καμία επίσημη πρόταση. Αυτό δε σημαίνει, όμως, πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πέρασαν στο …ντούκου τη δήλωση του Κάλασαν, που πιθανότατα να θέλει να κάνει "παιχνίδι" γύρω από το όνομα του Πρίγιοβιτς λίγους μόλις μήνες μετά την μετακόμισή του από τη Βαρσοβία στη Θεσσαλονίκη.

Φυσικά, ούτε ο Ιβάν Σαββίδης, ούτε ο Λούμπος Μίχελ, ούτε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, έχουν αυτή τη στιγμή στο μυαλό τους τη σκέψη να παραχωρηθεί ο Πρίγιοβιτς, πάνω στον οποίο ποντάρουν πολλά στη φετινή χρονιά. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν σχολίασε το παραμικρό για το όλο θέμα μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού με τη Φένλο, με την αλήθεια βέβαια να είναι πως με τον υψηλόσωμο επιθετικό ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να …κοιμάται ήσυχος!

Το βιογραφικό δείχνει αποχώρηση

Η ...απάντηση γι' αυτό, βρίσκεται στο βιογραφικό του Πρίγιοβιτς. Από το 2007 έως σήμερα, ο Σέρβος φορ έχει αλλάξει 11(!) ομάδες, αριθμός που δείχνει την προδιάθεσή του να αλλάζει φανέλες σαν τα ...πουκάμισα. Τον Απρίλιο του 2007 άφησε την U18 της Σεντ Γκάλεν για χάρη της U19 της Πάρμα και μετά αγωνίστηκε σε Ντέρμπι Κάουντι, Γέοβιλ, Νορθάμπτον, Σιόν, Λωζάνη, Τρόμσο, Τζουγκάρντεν. Μπολουσπόρ και Λέγκια Βαρσοβίας!

Σε καμία από αυτές ο Πρίγιοβιτς, με εξαίρεση τη Λέγκια, δεν έκατσε περισσότερο από ένα χρόνο, ενώ πριν τον ΠΑΟΚ που "έσκασε" 2 εκατομμύρια περίπου για τον αγοράσει από τους Πολωνούς, οι μοναδικές ομάδες που έδωσαν χρήματα για τον Πρίγιοβιτς ήταν η Τζουγκάρντεν (200 χιλιάδες ευρώ) και η Λέγκια (320 χιλιάδες ευρώ). Όλες οι υπόλοιπες, τον απόκτησαν ως ελεύθερο...

Καυστική απάντηση από ΠΑΟΚ

"Αν τον θέλει η Άρσεναλ, η Παρί Σεν Ζερμέν ή η …Μπαρτσελόνα, ας δώσουν 7 εκατομμύρια ευρώ και ας τον πάρουν", έλεγε άνθρωπος του ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό φιλικό, με τους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά από την πλευρά τους να κάθονται πλέον σε …αναμμένα κάρβουνα, υπό τον φόβο της αποχώρησης του Πρίγιοβιτς από την Τούμπα πριν καλά-καλά συμπληρώσει …εξάμηνο στους "ασπρόμαυρους" και ενώ βλέπουν στο πρόσωπό του τον επιθετικό που θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags