Facebook Pixel "Τρελάθηκαν" στον Ολυμπιακό με τον... οδοστρωτήρα του Χάσι – Συμφωνία για το επόμενο «μπαμ» στα χαφ!
| 2017-07-14 15:30:00

"Τρελάθηκαν" στον Ολυμπιακό με τον... οδοστρωτήρα του Χάσι – Συμφωνία για το επόμενο «μπαμ» στα χαφ!

"Τρελάθηκαν" στον Ολυμπιακό με τον... οδοστρωτήρα του Χάσι – Συμφωνία για το επόμενο «μπαμ» στα χαφ!

Ξένος "ερυθρόλευκος" έχει αφήσει τους πάντες στο λιμάνι με το στόμα ανοιχτό! Τι κάνει και έχει "κερδίσει" προπονητή - συμπαίκτες; Ποιον ετοιμάζονται να φέρουν για... παρτενέρ του;

Ο Μπέσνικ Χάσι τον ήθελε σαν τρελός στον Ολυμπιακό κι αυτός τον δικαιώνει από τις πρώτες του κιόλας προπονήσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο λόγος για τον Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά την παρουσία του στους πρωταθλητές, κάνοντας τον προπονητή του να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Παράλληλα, ο Βέλγος άσος έχει κερδίσει τους πάντες στην ομάδα, ακόμα και τους συμπαίκτες του, τόσο με τις αγωνιστικές του ικανότητες, όσο και τον χαρακτήρα του.

Ο 28χρονος μέσος είναι πολύ επιβλητικός στο παιχνίδι του, κάτι που φάνηκε και στο ντεμπούτο του απέναντι στην Άλκμααρ, ενώ δεν είναι τυχαίο πως ήδη αρκετοί τον χαρακτηρίζουν "οδοστρωτήρα" στη μεσαία γραμμή, καθώς διακρίνεται για τον δυναμισμό και το πάθος του.

"Κλεισμένος" και ο Ζιλέ

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως ο παίκτης που προορίζεται για παρτενέρ του Οτζίτζα Οφόε στη μεσαία γραμμή είναι θέμα χρόνου να πιάσει Λιμάνι. Ο λόγος για τον Γκιγιόμ Ζιλέ, ο έτερος διακαής πόθος του Μπέσνικ Χάσι, η μεταγραφή του οποίου έχει "παγώσει" τις τελευταίες μέρες, λόγω των απαιτήσεων της Ναντ.

Πάντως, ο Ολυμπιακός δε φοβάται για τη συγκεκριμένη περίπτωση, μιας και τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και ακολουθεί αυτό το διάστημα παιχνίδι τακτικής. Υπάρχει, δηλαδή, η εκτίμηση ότι αργά ή γρήγορα το deal θα γίνει, αλλά με τους όρους που θέλουν οι πρωταθλητές.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός σέντερ φορ περιοχής κι ενός αριστερού μπακ, αν αποχωρήσει ο Ντε Λα Μπέγια, αλλά αυτές οι κινήσεις δεν αποτελούν προτεραιότητα. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε, σε αυτή τη φάση στον Πειραιά θέλουν να ρίξουν το βάρος στις παραχωρήσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή και είναι αρκετοί.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απόφαση - έκπληξη από Χάσι: "Τελειώνει" μεγάλο συμβόλαιο γιατί είναι... ατομιστής;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags