Facebook Pixel Aπίστευτη πρόβλεψη Μίχελ για Ολιμπίκ και «τρέλα» Στανόγεβιτς για... Ολυμπιακό - Το υβριστικό σύνθημα
Ποδόσφαιρο
| 2017-07-14 20:45:00

Aπίστευτη πρόβλεψη Μίχελ για Ολιμπίκ και «τρέλα» Στανόγεβιτς για... Ολυμπιακό - Το υβριστικό σύνθημα

Aπίστευτη πρόβλεψη Μίχελ για Ολιμπίκ και «τρέλα» Στανόγεβιτς για... Ολυμπιακό - Το υβριστικό σύνθημα

Τι έγινε στην Ολλανδία με την αντίπαλο του συλλόγου της Θεσσαλονίκης στο Γιουρόπα και γιατί οι "ασπρόμαυροι" ασχολήθηκαν ακόμα και με τους... Πειραιώτες; Όλο το παρασκήνιο!

Ικανοποίηση προκάλεσε στην Ολλανδία το αποτέλεσμα της κλήρωσης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, αφού ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την αδύναμη και άσημη Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Η ουκρανική ομάδα ήταν μια από αυτές που προτιμούσαν στον Δικέφαλο του Βορρά από την ώρα που έγιναν γνωστά τα γκρουπ της UEFA, ενώ υπήρξε και ένας που είχε …φωνή για την Ολιμπίκ.

Αυτός ήταν Λούμπος Μίχελ που λίγη ώρα πριν την κλήρωση εξέφραζε το …προαίσθημα του για "συνάντηση" με τους Ουκρανούς, τους οποίους ξέρει από την …καλή και από την ανάποδη λόγω της πολυετούς θητείας του στη "μεγάλη" ομάδα του Ντονετσκ, τη Σαχτάρ.

Πάντως, το sportdog.gr έμαθε και πως στο ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ στο Χορστ δεν έμεινε ασχολίαστη η πιθανή "συνάντηση" του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν, λόγω της αδερφικής σχέσης που έχουν αναπτύξει εδώ και πολλά χρόνια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν, που το τελευταίο διάστημα έχει επεκταθεί και σε επίπεδο διοικήσεων.

Φυσικά, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την κλήρωση της Παρτιζάν είχε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, που έχει οδηγήσει την Παρτιζάν στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων και ενός Κυπέλλου, ενώ "κόπηκε" από την Εθνική Σερβίας γιατί δημοσιοποιήθηκε ένα βίντεο από τα αποδυτήρια της Παρτιζάν, όπου ο ίδιος μαζί με τους παίκτες του τραγουδούσε υβριστικό σύνθημα εις βάρος του Ερυθρού Αστέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags