Facebook Pixel Απρόσμενη εξέλιξη σε μεταγραφή στο Λιμάνι λόγω... τραγουδίστριας - Απίθανο για ποιον άσο ζήτησε 8 εκ.
| 2017-07-14 22:00:00

Απρόσμενη εξέλιξη σε μεταγραφή στο Λιμάνι λόγω... τραγουδίστριας - Απίθανο για ποιον άσο ζήτησε 8 εκ.

Απρόσμενη εξέλιξη σε μεταγραφή στο Λιμάνι λόγω... τραγουδίστριας - Απίθανο για ποιον άσο ζήτησε 8 εκ.

Πώς ο "φευγάτος" μπορεί τελικά να παραμείνει κάτοικος Ρέντη και για ποιον καλό ξένο οι Ερυθρόλευκοι ζήτησαν ένα... σωρό χρήματα; To Sportdog.gr έχει τις "καυτές" απαντήσεις!

Στον Ολυμπιακό ολοκλήρωσαν μια σειρά από βασικές μεταγραφές και πλέον επικεντρώνονται στις αποχωρήσεις, μιας και είναι αρκετοί οι παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Μπέσνικ Χάσι.

Μέσα σε αυτούς, βρίσκεται δεδομένα και ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος θεωρείται από τον Κοσαβάρο τεχνικό εφεδρική λύση, με αποτέλεσμα στο Λιμάνι να ψάχνουν ομάδα για να τον παραχωρήσουν, μιας και ο Ισπανός στόπερ έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο για να... κάθεται στον πάγκο.

Την ίδια στιγμή, η Ελληνίδα σύντροφός του, Ελένη Φουρέιρα, δεν τον αφήνει να φύγει στο εξωτερικό. Η γνωστή τραγουδίστρια προσπαθεί να κρατήσει τον αγαπημένο της στην Ελλάδα και μέχρι στιγμής φαίνεται πως τα καταφέρνει μια χαρά, καθώς ο παίκτης έχει "καθίσει" στο συμβόλαιό του και δεν "ψάχνεται" να φέρει πρόταση που να ικανοποιεί την ΠΑΕ.

Ζήτησε 8 εκ. για τον Σεμπά

Ένας άλλος παίκτης που δε βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του προπονητή είναι και ο Σεμπά. Μάλιστα, για τον Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό, ο οποίος πέρυσι ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού, ενδιαφέρθηκαν πρόσφατα τρεις ομάδες, μία γερμανική, μία τουρκική και μία από τη Σουαδική Αραβία.

Όπως αναφέρουν, όμως, οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, τα χρήματα που ζήτησε ο Ολυμπιακός για τον παίκτη, κοντά στα 8 εκ. ευρώ, κρίθηκαν απαγορευτικά από τους ενδιαφερόμενους, με αποτέλεσμα αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Πάντως, ο Βραζιλιάνος δεν είναι από τους παίκτες που θα... χαιρετήσουν εύκολα τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον, στο Λιμάνι δεν "καίγονται" να πουλήσουν τον συγκεκριμένο παίκτη, ενώ και ο Μπέσνικ Χάσι μπορεί να τον υπολογίζει ως μια καλή μπακ απ λύση για τα άκρα της γραμμής κρούσης. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags