Facebook Pixel Έτσι ο Αλαφούζος μπήκε «σφήνα» σε Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη – Έρχονται καυτές εξελίξεις στον ΠΑΟ;
| 2017-07-25 11:30:00

Έτσι ο Αλαφούζος μπήκε «σφήνα» σε Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη – Έρχονται καυτές εξελίξεις στον ΠΑΟ;

Έτσι ο Αλαφούζος μπήκε «σφήνα» σε Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη – Έρχονται καυτές εξελίξεις στον ΠΑΟ;

Πώς o ισχυρός άνδρας των "πράσινων" έγινε μέλος της μεγάλης συμφωνίας που φέρνει... σεισμό στο χώρο των media – Τι λένε οι πληροφορίες ότι θα συμβεί με τον Παναθηναϊκό.

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει μετά τη δημοσιοποίηση του μεγάλου deal στο χώρο της τηλεόρασης ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, πρόκειται για μια συμφωνία που όχι μόνο ισχύει, αλλά βρίσκεται και σε προχωρημένο στάδιο, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει αρκετές αναταράξεις στα media.

Οι πρώτες επαφές έγιναν ανάμεσα στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και το αφεντικό του Ολυμπιακού, μιας και υπάρχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ εν συνέχεια εισχώρησε στις συζητήσεις, μέσω ισχυρού πολιτικού κόμματος, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, με τον οποίο επίσης υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων.

Πάντως, το επικείμενο deal δε φαίνεται να σχετίζεται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και δεν προκύπτει ότι μπορεί να φέρει εξελίξεις στο Τριφύλλι. Αυτή τη στιγμή, άλλωστε, δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα για το αφεντικό του Παναθηναϊκού, αλλά περισσότερο έλλειψη διάθεσης, καθώς είναι κοινό μυστικό ότι έχει χάσει τον αρχικό του ενθουσιασμό για το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Από την άλλη, βέβαια, αυτή η μεγάλη συμφωνία, μπορεί να τον "ζεστάνει" ξανά και κατ' επέκταση να ασχοληθεί πιο ενεργά με τον Παναθηναϊκό, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι χρήματα του deal θα "μπουν" απευθείας στην ΠΑΕ.

Εξάλλου, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι δύσκολο να χειριστεί επικοινωνιακά τη συγκεκριμένη συμφωνία με το αφεντικό του "αιωνίου" αντιπάλου, καθώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να πεισθεί ότι υπάρχει "συμμαχία" με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, παρόλο που αυτή δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.

Ακόμα, δηλαδή, κι αν ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού ενισχύσει οικονομικά την ομάδα μετά το συγκεκριμένο deal, οι οπαδοί ποτέ δε θα αποδεχθούν τη... συμπόρευση με το αφεντικό του "μισητού" αντιπάλου, κάτι που μπορεί να φέρει ακόμα και αναταράξεις στους Πράσινους.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, που δεν υπάρχουν οι ενδείξεις και για νέα εμπλοκή της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό, ούτε με άμεσο, αλλά ούτε και με έμμεσο τρόπο. Το deal που συμφωνήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι καθαρά επιχειρηματικό και δε δείχνει αφορά και το ποδόσφαιρο. Άσχετα αν ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά απ' αυτή τη μεγάλη συμφωνία, "ζεσταθεί" ξανά όπως προαναφέραμε και αποφασίσει να ενισχύσει περισσότερο την ΠΑΕ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags