Facebook Pixel «Στον αέρα» η «κλεισμένη» μεταγραφή του ΠΑΟΚ; - Έβγαλε... είδηση για κορυφαίο όνομα ο Στανόγεβιτς
| 2017-07-26 12:15:00

«Στον αέρα» η «κλεισμένη» μεταγραφή του ΠΑΟΚ; - Έβγαλε... είδηση για κορυφαίο όνομα ο Στανόγεβιτς

«Στον αέρα» η «κλεισμένη» μεταγραφή του ΠΑΟΚ; - Έβγαλε... είδηση για κορυφαίο όνομα ο Στανόγεβιτς

Ποιος παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον δικεφάλο, αλλά η περίπτωσή του δεν θεωρείται ακόμα τελειωμένη; Τι "ανακοίνωσε" ο κόουτς που κανένας δεν πήρε χαμπάρι;

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να δίνει αύριο έναν πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ για τα προκριματικά του Europa League, ωστόσο παράλληλα οι άνθρωποι του συλλόγου "τρέχουν" και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, στον Δικέφαλο κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τη Λοριάν για την απόκτηση του Καφού.

Το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής αναμένεται να φτάσει το 1,5 εκ. ευρώ, κάτι που σας αποκαλύψαμε από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Πάντως, επειδή στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο οι αποφάσεις παίρνονται από πολλούς και από τη στιγμή που, όπως σας έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, υπάρχουν δύο "μπλοκ" εντός του συλλόγου, δεν μπορεί θεωρηθεί σίγουρη η απόκτηση του 24χρονου Πορτογάλου μέσου, ο οποίος, αν έρθει στην Τούμπα, θα αμείβεται με αποδοχές 500.000 ευρώ.

Οι αρχηγοί και ο Κλάους

Την ίδια στιγμή, πολλά σχόλια έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η ανακοίνωση των 6 αρχηγών(!), κάτι που αναδεικνύει και το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ με την έλλειψη ισχυρών προσωπικοτήτων στα αποδυτήρια, ένα θέμα που αναδείξαμε χθες και επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα, όταν ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έκανε γνωστό τους παίκτες που θα πάρουν περιβραχιόνιο τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, η σχετική ανακοίνωση έβγαλε και μια "είδηση", πως μάλλον ο Στέφανος Αθανασιάδης παραμένει στην Τούμπα, από τη στιγμή που επιλέχθηκε να είναι πρώτος αρχηγός.

Εξάλλου, το sportdog.gr σάς είχε αποκαλύψει ότι ο Έλληνας φορ ότι δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την ομάδα, παρότι φαίνεται πως στη διοίκηση θέλουν να τον πουλήσουν.

Έτσι, αν και ο παίκτης διανύει την πιο δύσκολη φάση της καριέρας του, πήρε το περιβραχιόνιο, λόγω της πολυετούς προσφοράς του στην ομάδα, κάτι που ίσως "μαρτυρά" το γεγονός πως πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει από τον Δικέφαλο...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags