Facebook Pixel "Έκλεισε" μεταγραφή ο ΠΑΟΚ πριν την Ολιμπίκ - Μια ανάσα από ξένο άσο - Πότε θα ανακοινωθεί το... μπαμ
| 2017-07-27 09:45:00

"Έκλεισε" μεταγραφή ο ΠΑΟΚ πριν την Ολιμπίκ - Μια ανάσα από ξένο άσο - Πότε θα ανακοινωθεί το... μπαμ

"Έκλεισε" μεταγραφή ο ΠΑΟΚ πριν την Ολιμπίκ - Μια ανάσα από ξένο άσο - Πότε θα ανακοινωθεί το... μπαμ

Τι κι αν οι "ασπρόμαυροι" δίνουν σήμερα πολύ κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι; Στην Τούμπα έχουν ετοιμάσει κίνηση ενίσχυσης! Διάβασε ποιος παίκτης είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη...

Μπορεί στα τελευταία ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ να μη γίνεται λόγος για μεταγραφές, ενόψει φυσικά και του πολύ σημαντικού αποψινού αγώνα με την Ολιμπίκ στο Κίεβο, ωστόσο οι Ασπρόμαυροι "έκλεισαν" την επόμενη κίνησή τους για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο λόγος για τον Πορτογάλο μέσο Καφού, με τον οποίο ο Δικέφαλος τα έχει βρει σε όλα, ενώ, όπως αναφέρουν οι τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, υπάρχει απόλυτη συμφωνία του ΠΑΟΚ και με τη Λοριάν.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε άλλα ρεπορτάζ, το ύψος της μεταγραφής θα φτάσει το 1,5 εκ. ευρώ, ενώ οι απολαβές του 24χρονου άσου θα πλησιάσουν τις 500.000 το χρόνο.

Το μοναδικό που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά το συγκεκριμένο deal είναι, όπως σας γράφαμε και χθες, να εγκριθεί η μεταγραφή από όλους τους εμπλεκόμενους στο εσωτερικό του συλλόγου. Στον ΠΑΟΚ οι αποφάσεις παίρνονται από πολλούς και μόλις όλοι δώσουν το "οκ", ο παίκτης θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Υπάρχει, επομένως, μια πιθανότητα να "χαλάσει" η μεταγραφή αν και εφόσον κάποιος από τη διοίκηση βάλει "φρένο" στη συγκεκριμένη κίνηση, παρότι ο Δικέφαλος έχει δώσει τα χέρια τόσο με τη γαλλική ομάδα, όσο και με τον ποδοσφαιριστή.

Όσο για τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι η περίπτωση του Καφού έχει "παγώσει" και πως εξετάζονται άλλοι στόχοι, υπάρχει εξήγηση, καθώς από τον ΠΑΟΚ επέλεξαν να μη διαρρεύσουν τη συγκεκριμένη συμφωνία, κάτι που, άλλωστε, προκάλεσε και κάποιες... μουρμούρες στα πέριξ του συλλόγου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags