Facebook Pixel "Τρελό" παρασκήνιο με τον Μπεν – Πολύ κοντά στη Νότιγχαμ - Τι έκανε ο Χάσι και έφερε την ανατροπή
| 2017-07-27 13:15:00

"Τρελό" παρασκήνιο με τον Μπεν – Πολύ κοντά στη Νότιγχαμ - Τι έκανε ο Χάσι και έφερε την ανατροπή

"Τρελό" παρασκήνιο με τον Μπεν – Πολύ κοντά στη  Νότιγχαμ - Τι έκανε ο Χάσι και έφερε την ανατροπή

Aπίστευτα πράγματα στον Ολυμπιακό με τον διεθνή Κομωριανό που "τρένανε" όλο τον κόσμο με την απίθανη εμφάνιση απέναντι στην Παρτιζάν. To sportdog.gr αποκαλύπτει!

Πολλά γράφονται τις τελευταίες ώρες για τον Μοχάμεντ Μπεν, τον μεγάλο πρωταγωνιστή του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Παρτιζάν.

Ο πρώην άσος του Πανιωνίου εντυπωσίασε τους πάντες με τα δύο πανέμορφα γκολ που πέτυχε μέσα στο Βελιγράδι, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να μην είχε φορέσει ποτέ την ερυθρόλευκη φανέλα αν δεν ήταν ο... Μπέσνικ Χάσι!

Ο 28χρονος επιθετικός βρέθηκε πολύ κοντά στη Νότιγχαμ Φόρεστ και, μάλιστα, όχι τώρα, καθώς έχει προταθεί πολύ καιρό στην αγγλική ομάδα. Οι σκάουτερς της Νότιχαμ Φόρεστ είχαν παρακολουθήσει τον παίκτη πολύ εντατικά, συγκεντρώνοντας αρκετά καλά στοιχεία.

Μάλιστα, οι θετικές παρατηρήσεις των κατασκόπων ήταν που άλλαξαν και τη γνώμη που είχε η διοίκηση του Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή, μιας και είναι κοινό μυστικό στου Ρέντη πως αρχικά δεν... τρελαινόταν κανείς για τον Κομωριανό επιθετικό.

Όταν ο Μπέσνικ Χάσι έφτασε στο Λιμάνι ενημερώθηκε διεξοδικά για την περίπτωση του Μοχάμεντ Μπεν και ζήτησε το αυτονόητο, δηλαδή, να τον τσεκάρει από κοντά στην προετοιμασία και στα φιλικά, μιας και έκρινε ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να του φανεί χρήσιμος.

Μάλιστα, ο Κοσοβάρος τεχνικός αποφάσισε να βάλει τον Μοχάμεντ Μπεν στην κορυφή της επίθεσης, αν και στον Ολυμπιακό είχαν αποκτήσει τον παίκτη ως ακραίο κυνηγό. Ο προπονητής των πρωταθλητών προτιμάει να έχει στη γραμμή κρούσης φουνταριστό με "βαρύ" κορμί (έχει ζητήσει την απόκτηση τέτοιου σέντερ φορ), αλλά παρόλα αυτά αποφάσισε να βάλει τον πιο... λάιτ Μοχάμεντ Μπεν μέσα στο "κουτί", πιστεύοντας ότι μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στη θέση αυτή. 

Έτσι κι έγινε στα φιλικά, με τον Κομωριανό άσο να κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά τον Κοσοβάρο τεχνικό να μην ασκεί βέτο για την παραμονή του. "Κόβοντας", όμως, ο Μπέσνικ Χάσι τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και τον Νίκο Βέργο, έκανε αυτόματα την παρουσία του Μοχάμεντ Μπεν απαραίτητη.

Η απόλυτη δικαίωση, βέβαια, ήρθε με το πρώτο επίσημο ματς απέναντι στην Παρτιζάν, όπου ο Κοσοβάρος τεχνικός άφησε προς έκπληξη όλων τον Εμάνουελ Εμενίκε στον πάγκο και έριξε στην κορυφή της επίθεσης τον πρώην άσο του Πανιωνίου. Ο Κομωριανός έκανε σούπερ εμφάνιση και, πλέον, θεωρείται βασική επιλογή για την "ερυθρόλευκη" γραμμή κρούσης.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags