Facebook Pixel Έρχεται μεταγραφή... Οφόε στον Πειραιά – «Καυτό» παρασκήνιο με Καρίμ - Πότε θα σκάσει το «μπαμ»...
| 2017-07-28 12:00:00

Έρχεται μεταγραφή... Οφόε στον Πειραιά – «Καυτό» παρασκήνιο με Καρίμ - Πότε θα σκάσει το «μπαμ»...

Έρχεται μεταγραφή... Οφόε στον Πειραιά – «Καυτό» παρασκήνιο με Καρίμ - Πότε θα σκάσει το «μπαμ»...

Ποια αναμένεται να είναι η επόμενη κίνηση στο Λιμάνι και τι τακτική ακολουθούν στον Ολυμπιακό. Η αλήθεια για Ανσαριφάρντ και τι ισχύει για Ρέτσο - Μόνο στο sportdog.gr.

Στον Ολυμπιακό είναι με το... ενάμισι πόδι στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον προχωρούν το μεταγραφικό τους πλάνο, το οποίο προβλέπει, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, την απόκτηση ενός στόπερ κι ενός σέντερ φορ.

Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν πάντα στο... κάδρο την περίπτωση του Γκιγιόμ Ζιλέ, παρότι από το Λιμάνι έλεγαν χθες ότι δεν απασχολεί πια ο Βέλγος μέσος. Είναι συνηθισμένη τακτική, άλλωστε, των πρωταθλητών να υποβαθμίζουν μια μεταγραφική υπόθεση που πραγματικά τους ενδιαφέρει και μετά να "χτυπούν" την κατάλληλη στιγμή.

Zιλέ όπως... Οφόε

Κάπως έτσι έγινε και με τον Οτζίτζα Οφόε, για τον οποίο υπήρξε θέση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ ότι ο παίκτης έχει βγει από τη λίστα της ομάδας και μετά από τρεις μέρες ήταν στην Αθήνα για τις υπογραφές. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Γκιγιόμ Ζιλέ, ωστόσο όχι τόσο σύντομα, μιας και οι Πειραώτες κρατούν στάση αναμονής και περιμένουν να φέρουν στα νερά τους τη Ναντ.

Θέλει Ελλάδα ο Καρίμ

Παρόμοια τακτική φαίνεται πως ακολουθούν στο Λιμάνι και για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και παρά τις σχετικές διαψεύσεις φαίνεται πως ο Ιρανός άσος δεν έχει μέλλον στην ομάδα. Πάντως, είναι εξαιρετικά δύσκολο ο παίκτης να συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ όπως γράφτηκε, μιας και θέλει να πάει σε ομάδα που θα αγωνίζεται βασικός (ενόψει Μουντιάλ) και στην Αγγλία μόνο σίγουρο δεν είναι αυτό.

Από την άλλη, ο παίκτης προτιμάει να παραμείνει στην Ελλάδα και για έναν άλλον σημαντικό (για τον ίδιο) λόγο που φαίνεται να ξεπερνάει το αγωνιστικό κομμάτι και την επικείμενη παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το "μπαμ" με Ρέτσο

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα περί πώλησης του Παναγιώτη Ρέτσου σε ομάδα της Γερμανίας έναντι 15 εκ. ευρώ, το sportdog.gr σάς έχει αποκαλύψει πρώτο ότι στον Ολυμπιακό περιμένουν μεγάλη πρόταση για τον νεαρό αμυντικό. Ωστόσο, αυτό δεν προβλέπεται να συμβεί τώρα. Αν προκύψει προσφορά στους Πειραιώτες αναμένεται μέσα στον Αύγουστο και γι' αυτό στο Λιμάνι έχουν κάνει ήδη την προεργασία τους για τη διάδοχη κατάσταση.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags