Facebook Pixel Αυτό το επόμενο "μπαμ" του Γιαννακόπουλου μετά τον Μήτογλου - Αμερικανό άσο βλέπει ο Πασκουάλ!
| 2017-07-30 14:45:00

Αυτό το επόμενο "μπαμ" του Γιαννακόπουλου μετά τον Μήτογλου - Αμερικανό άσο βλέπει ο Πασκουάλ!

Αυτό το επόμενο "μπαμ" του Γιαννακόπουλου μετά τον Μήτογλου - Αμερικανό άσο βλέπει ο Πασκουάλ!

Τι προβλέπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Τριφυλλιού για το τελευταίο "χτύπημα" - Ποιος ξένος βρίσκεται ψηλά στη λίστα του κόουτς; To sportdog.gr έχει την αποκάλυψη!

Ο Παναθηναϊκός έκανε το "μπαμ" με την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μήτογλου και πλέον αυτό που μένει για να κλείσει το ρόστερ είναι η απόκτηση ενός γκαρντ-φόργουορντ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει πάρει αρκετά ονόματα στα χέρια του και μέσα σε αυτά είναι και ο Τσέιζ Μπάντινγκερ, ο οποίος τη προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα με την Μπασκόνια.

Ο Πασκουάλ μαζεύει πληροφορίες για τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ, ο οποίος ήταν θετικός στη πρώτη του παρουσία στην Ευρώπη. Και είναι εύκολο για τον Ισπανό τεχνικό να συγκεντρώσει ακριβή στοιχεία, αφού ο Αμερικάνος έπαιζε στην χώρα του.

Ο Πασκουάλ κοιτάζει με μεγάλη προσοχή τη κάθε περίπτωση, θέλοντας η τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη.

Η περίπτωση του Περπέρογλου έχει αποκλειστεί και όλα δείχνουν ότι ο τελευταίος παίκτης θα είναι Αμερικάνος και όχι Ευρωπαίος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags