Facebook Pixel Νέοι "κεραυνοί" για "Καραϊσκάκη": "Πόλεμος μέχρι τη φυσούνα", "Τι μου είπε ο Μαρινάκης στα αποδυτήρια"
| 2017-08-01 13:45:00

Νέοι "κεραυνοί" για "Καραϊσκάκη": "Πόλεμος μέχρι τη φυσούνα", "Τι μου είπε ο Μαρινάκης στα αποδυτήρια"

του Γιώργου Κτενά
Νέοι "κεραυνοί" για "Καραϊσκάκη": "Πόλεμος μέχρι τη φυσούνα", "Τι μου είπε ο Μαρινάκης στα αποδυτήρια"

Μετά τον Στέργο Μαρίνο κι ο Γιάννης Ζαβραδινός ξέσπασε για όσα συνέβησαν στο Φάληρο τον Φλεβάρη του 2011– Αποκαλύψεις-«φωτιά» από τον τότε υπεύθυνο ασφαλείας του ΠΑΟ.

Στη δεύτερη θέση μετά από τα επεισόδια της Ριζούπολης τοποθετεί ο Γιάννης Ζαβραδινός τα όσα έγιναν τον Φλεβάρη του 2011 στο Καραϊσκάκη, στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, όπως τόνισε με δηλώσεις του στο sportdog.gr.

Επί 44 χρόνια υπεύθυνος ασφαλείας στους αγώνες του "τριφυλλιού", ο κύριος Ζαβραδινός μάς μίλησε με αφορμή τη συνέντευξη του Στέργου Μαρίνου για όσα έγιναν σε εκείνο το ντέρμπι και έκανε χαρακτήρισε την κατάσταση "πόλεμο".

Αναφέρθηκε στον αναβρασμό που υπήρξε και στα αποδυτήρια, ενώ αποκάλυψε και διάλογό του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά από τα επεισόδια.

"Πόλεμος μέχρι τη φυσούνα"

"Ήμουν εκεί, όντως με το μπάσιμο των φιλάθλων που πήδηξαν στον αγωνιστικό χώρο, πήγανε αμέσως προς τους δικούς μας ποδοσφαιριστές και τους χτυπούσαν. Και τον Σισέ αλλά και άλλους παίκτες. Έφτασαν μέχρι τη φυσούνα έτσι, εκεί ήμουν κι εγώ, ενώ ακόμα και οι security χτυπούσαν τους παίκτες, όχι με γροθιές και κλωτσιές αλλά έσπρωχναν και δεν τους προστάτευαν", ήταν το αρχικό σχόλιο του Γ. Ζαβραδινού στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Ήταν μια κατάσταση στην οποία είχε χαθεί τελείως ο έλεγχος, από όλους, από τα άτομα της Σούπερ Λιγκ, από όλους όσους ήθελαν να υπάρχει ηρεμία. Αυτό που ζήσαμε ήταν ότι γινόταν πόλεμος μέχρι τη φυσούνα".

"Τους κερδίσαμε, γι' αυτό κάνουν έτσι"

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Στέργος Μαρίνος σχολίασε ότι και στα αποδυτήρια υπήρξαν προβλήματα. Τι θυμάστε από εκεί;

"Εγω ήμουν μέσα στη φυσούνα και μέχρι να φτάσουν οι παίκτες εκεί, οι οπαδοί που είχαν πηδήξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο χτυπούσαν όποιον έβλεπαν μπροστά τους. Χτύπησαν 3-4 παίκτες μας, όχι μόνο τον Σισέ. Ήταν δυσάρεστη κατάσταση, η οποία σε έναν βαθμό συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια, όπου επίσης υπήρξε αναβρασμός. Έγνε και ο τσακωμός με τον κύριο Μαρινάκη, του φώναζαν: Διαλύσατε το ποδόσφαιρο και από την άλλη πλευρά ειπώθηκε ότι: Τους κερδίσαμε, γι' αυτό κάνουν έτσι. Οι παίκτες μας, ο Λέτο, ο Νίνης, ο Κατσουράνης, όλοι ήταν πολύ στεναχωρημένοι. Σου λένε ήρθαμε για ποδόσφαιρο, όχι για πόλεμο".

"Χρεώστε εμένα για ό,τι έγινε"

Μείνατε στον Παναθηναϊκό ως υπεύθυνος ασφαλείας για 44 χρόνια. Θυμάστε παρόμοιο περιστατικό;

"Αν αφαιρέσουμε τη Ριζούπολη, που βρίσκεται στην κορυφή, αυτό το βράδυ στο Καραϊσκάκη ήταν το Νο2. Τόσα χρόνια στην ομάδα δεν έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις, παρά μόνο στη ζούγκλα της Ριζούπολης και αμέσως μετά στο Καραϊσκάκη. Ήταν δυσάρεστη κατάσταση και θυμάμαι ότι είχα πει στον κύριο Μαρινάκη: Είστε πρόεδρος του Ολυμπιακού, δεν κάνει να συμβαίνουν όσα συνέβησαν και μου απάντησε: Δεν πειράζει κύριε Ζαβραδινέ, χρεώστε εμένα για ό,τι έγινε".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια, αγωνιστικά, για τη φετινή ομάδα και την παρουσία του Ουζουνίδη στην άκρη του πάγκου.

"Ακριβώς λόγω του Ουζουνίδη ο Παναθηναϊκός έχει φτιάξει τα αποδυτήριά του και την ομάδα του. Θα περάσουμε στην επόμενη φάση των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ και πιστεύω ότι φέτος θα παίξουμε την καλύτερη μπάλα μας". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags