Facebook Pixel "Καυτό" παρασκήνιο στην Τούμπα - Τρομερό "άκυρο" στον Μίχελ - Έτσι "ψήνεται" το deal με μεγάλο όνομα
| 2017-08-02 12:00:00

"Καυτό" παρασκήνιο στην Τούμπα - Τρομερό "άκυρο" στον Μίχελ - Έτσι "ψήνεται" το deal με μεγάλο όνομα

"Καυτό" παρασκήνιο στην Τούμπα - Τρομερό "άκυρο" στον Μίχελ - Έτσι "ψήνεται" το deal με μεγάλο όνομα

Γιατί η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ... ακύρωσε τον Σλοβάκο αθλητικό διευθυντή και ποια είναι τα δεδομένα για την κίνηση που αναμένει σαν τρελός ο κόσμος του Δικεφάλου στην Τούμπα.

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν εδώ και καιρό για έναν κεντρικό μέσο και το βάρος τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως έχει πέσει στην περίπτωση του Μαουρίσιο Ζοσέ.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος χαφ να έχει υψηλό κασέ, αλλά είναι εφικτή περίπτωση από τη στιγμή που δε δεσμεύεται με συμβόλαιο και κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Βέβαια, ο Δικέφαλος δεν... παίζει μόνος του για τον παίκτη, μιας και ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι Εσπανιόλ, Γαλατάσαραϊ, Ντιναμό Μόσχας, Αντάλιασπορ και Κροτόνε.

Πάντως, για τον Μαουρίσιο Ζοσέ, ο ΠΑΟΚ "έκοψε" τον Καφού, τον οποίο είχε "κλείσει" ο Λούμπος Μίχελ, αλλά η εισήγηση του Σλοβάκου δεν έγινε ποτέ δεκτή. Κάτι που βεβαίως σημαίνει ότι υπάρχει "ζεστό" ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο, για τον οποίο υπάρχουν επαφές εδώ και 3-4 μέρες.

Φέτος ή του χρόνου ο Βιεϊρίνια;

Την ίδια στιγμή, είναι πάντα στο προσκήνιο η υπόθεση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τη διαφορά στις πρώτες κρούσεις να είναι σημαντική, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο 1,8 εκατ. ευρώ και ο ΠΑΟΚ δίνει μέχρι 1,2 εκατ. το χρόνο.

Βέβαια, ακόμα κι αν Πορτογάλος "πέσει", θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι η Βόλσφμπουργκ δε θα απαιτήσει χρήματα για να τον αφήσει, γιατί αν η γερμανική ομάδα έχει αξιώσεις τότε τα δεδομένα αυτομάτως θα αλλάξουν.

Πάντως, ο διεθνής άσος είναι σίγουρο πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που η κόρη του ετοιμάζεται να πάει σχολείο του χρόνου και υπάρχει πρόθεση της οικογένειας να πάει σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη. Το θέμα είναι, δηλαδή, αν αυτό θα συμβεί φέτος ή, το αργότερο, την επόμενη σεζόν...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags